Echipa de handbal feminin CSU Oradea încheie astăzi turul de campionat cu un joc pe teren propriu. De la ora 14.00, orădencele joacă împotriva Mureşului Târgu Mureş, în sala de sport de la Universitate.

 

Este un prilej foarte bun pentru formaţia antrenată de Doina şi Cristian Ardelean de a încheia cu un rezultat pozitiv acest an. Asta prin prisma formei arătate în această ediţie de campionat, dar şi a faptului că adversara este mai slab clasată. Dacă orădencele se află pe locul 6, cu 20 de puncte, din şase victorii, două egaluri şi patru înfrângeri, Mureşul este pe poziţia 12, antepenultima, în urma a patru succese şi 8 eşecuri. În eventualitatea unui succes, coroborat cu un eşec al Universităţii Reşiţa cu CSM Timişoara, ocupanta locului secund, CSU Oradea ar încheia prima parte a întrecerii pe locul 5. "Suntem favoriţi, dar trebuie să tratăm meciul cu mare atenţie. Avem trei indisponibilităţi, Geta Vârtic, Diana Verzea şi Cecilia Gal, iar adversara este una inconstantă, capabilă de surprize. Sperăm să încheiem anul cu o victorie şi să avem o vacanţă, altfel foartă scurtă, liniştită", a comentat antrenorul Cristian Ardelean. CSU Oradea se va reuni imediat după Anul Nou, pentru că în 13 ianuarie va avea primul joc oficial din 2018.

Astăzi se mai joacă partidele: OIimpic Târgu Mureş - Minaur Baia Mare; FC Argeş - Corona Braşov; SCM Timişoara - CSU Reşiţa. Mâine are loc jocul Crişul Chişineu Criş - Naţional Râmnicu Vâlcea. În devans s-au disputat partidele Dacia Mioveni - KSE Târgu Secuiesc 44-18 şi CSU de Vest Timişoara - ACS Odorheiu Secuiesc 39-25.