Secția de tir sportiv a Clubului Sportiv Universitar Oradea este noua campioană națională de tineret, în proba pe echipe pușcă aer comprimat 60 de focuri, feminin. Bihorenii au cucerit şi alte medalii în probele individuale.

În componența Andreea Pop, Vivianne Mangra și Alexia Lezeu, CSU s-a siutat pe prima treaptă a podiumului cu un punctaj total de 1844 de puncte. Medalia de aur nu a fost singura obținută de sportivii antrenați de Adriana Floruța și Vasile Leț. În proba de pușcă aer comprimat a Campionatului Național de tineret, desfășurat în Capitală, în perioada 23-26 martie, Andreea Pop a terminat a treia la individual, cu un total de 259,4 puncte după ce în calificări a bifat 619,9 puncte. Alexia Lezeu a încheiat proba pe locul al 6-lea, în vreme ce Vivianne Mangra s-a clasat pe locul al 7-lea. În proba de pușcă mixt, tandemul Alexia Lezeu și Pazman Szabolcs a încheiat concursul pe locul al 5-lea.

Sportivii CSU Oradea și-au făcut simțită prezența și în proba de pistol aer comprimat unde au luat în cătare două medalii. În proba de pistol mixt, Annalisa Toader și Bucsias Levente au încheiat campioantul național pe locul al 2-lea. Pentru Annalisa Toader nu a fost singura medalie cucerită. Ea a urcat pe ultima treaptă a podiumului în proba de pistol 60 de focuri feminin, cu un total de 555 de puncte. Printre adversarele din cadrul probei s-au numărat și colegele de club Andreea Lezeu și Antonia Toader care au terminat competiția pe locurile 12, respectiv 17. În competiția rezervată băieților, Bucsias Levente a ocupat locul al 5-lea după ce, în prealabil, în calificări, a avut cel mai bun rezultat, 579 puncte. În clasamentul pe echipe al probei de pistol aer comprimat, CSU Oradea s-a situat pe locul al patrulea.