După două etape disputate în deplasare, handbalistele vor evolua, pentru prima dată în acest sezon, în fața propriilor suporteri, mâine, de la ora 11.00, în sala de sport a Universității.

Cu un moral bun după victoria 30-29 contra studentelor timișorence din etapa precedentă, gazdele abordează partida cu încredere, dar și cu precauție având în față un adversar abonat an de an la locurile fruntașe. „Nu ne este frică să jucăm cu adversari puternici pentru că doar așa putem progresa. Avem o echipă tânără, iar meciurile tari ne maturizează. Invităm iubitorii sportului cu mingea mică la sală unde sperăm să le oferim un spectacol pe măsura așteptărilor", a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea. În runda precedentă CSU Reșița a pierdut 19-22 (9-10) cu CSM Târgu Mureș.

Etapa a III-a din Seria D a Diviziei A mai programează partidele: Marta Baia Mare – Universitatea de Vest Timișoara și CSM Târgu Mureș – Crișul Chișineu-Criș. În clasament, pe primul loc se află Crișul Chișineu-Criș cu 6 puncte, formația orădeană ocupând locul al 4-lea cu 3 puncte despărțită de golaveraj de a treia clasată, tocmai adversara din partida de mâine.