Voleibalistele pregătite de Mariana Szabo Alexi au obţinut cel de-al doilea succes stagional învingând, în sala de sport din localitatea Borş, pe CSŞ Turda. La capătul unei partide care a contat pentru etapa a 3-a din Seria Vest a Diviziei A2, bihorencele s-au impus cu 3-1, pe seturi 25-14, 21-25, 25-22 şi 25-19.

Asemenea handbalistelor, fetele de la volei au fost nevoite să-şi dispute jocul de pe teren propriu într-o altă arenă din cauza unui eveniment sportiv care s-a desfăşurat în sala de sport de la Universitate. Acest aspect n-a influenţat însă rezultatul final, în ciuda faptului că bihorencele au cedat un set în faţa unei echipe foarte tinere. După cum o arată şi scorul, Oradea a început în forţă, reuşind să-şi adjudece clar, la 14, primul set al partidei. Situaţia părea să se desfăşoare după aceleaşi coordonate şi în setul al doilea, gazdele conducând, la un moment dat, cu 20-17. Cu totul inexplicabil însă, de la acest scor, CSŞ Turda a revenit spectaculos, adjudecându-şi setul după un parţial de 8-1. Următoarele secvenţe ale partidei au fost disputate, gazdele fiind nevoite să se întrebuinţeze în faţa unei echipe de perspectivă.

Aşadar, CSU se impune în faţa lui CSŞ Turda, consolidându-şi astfel locul al treilea în clasament. Cu toate acestea, fetele pregătite de Mariana Szabo Alexi nu arată aceeaşi formă sportivă pe care au avut-o în anii trecuţi, dar să nu uităm că sezonul abia a început, iar dintre titulare lipseşte Iuliana Fîcă, cea mai valoroasă jucătoare care este accidentată. În etapa următoare, bihorencele vor evolua sâmbătă, în deplasare, cu CSM Sighetu Marmaţiei, ultima clasată, într-o partidă care le este la îndemână, având în vedere parcursul cu înfrângeri pe linie avut de maramureşence.