Misiune complicată pentru handbalistele pregătite de Doina Ardelean care mâine, de la ora 14.30, în sala de sport a Universităţii, vor primi vizita lui CSM Târgu Mureş, prima clasată. Disputa contează pentru etapa a 6-a din Seria D a Diviziei A.

Handbalistele au încheiat primul tur al campionatului pe locul al treilea cu un bilanţ pozitiv, obţinând 3 victorii din 5 posibile. Prima etapă din retur aduce însă la Oradea formaţia CSM Târgu Mureş, echipa poziţionată în fotoliul de lider, la egalitate de puncte cu Crişul Chişineu-Criş, dar cu un golaveraj superior. Târgmureşencele au 4 victorii şi un egal, pornind ca favorite în partida de la Oradea. Aflată la început de drum, tânăra echipă bihoreană îşi propune o prestaţie care să se ridice la nivelul adversarului, aceasta reuşind să ofere o replică bună şi în meciul din tur de la Târgu Mureş, unde au pierdut pe final. Ambele echipe au obţinut victorii în etapa precedentă, CSM Târgu Mureş învingând 34-18 (13-11) pe Universitatea de Vest Timişoara, iar CSU Oradea 28-23 (13-10) pe Marta Baia Mare. Jocul va fi arbitrat de către cuplul A. Baghiu (Caraş Severin) – M. Fîşcu (Timiş).

Celelalte jocuri ale etapei a 6-a sunt: CSU Reşiţa – Marta Baia Mare şi Universitatea de Vest Timişoara – Crişul Chişineu-Criş.

Întâlnesc CSU Reşiţa în Cupa României

La sediul Federaţiei Române de Handbal, la începutul acestei săptămâni, a avut loc tragerea la sorţi în care s-au stabilit duelurile din Cupa României. CSU Oradea va urma să întâlnească, pe 27 octombrie, pe teren propriu, echipa CSU Reşiţa, un adversar învins în acest tur de campionat la Oradea, scor 26-24.