Runda a 16-a din Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin propune un adversar accesibil pentru echipa pregătită de Mariana Szabo Alexi. CSU Oradea, a treia clasată, va primi mâine, de la ora 12.00, în sala de sport a Universităţii, vizita echipei de pe locul al 8-lea, CSM Sighetu Marmaţiei.

 

La o simplă privire a clasamentului se poate constata că, cel puţin teoretic, Oradea nu are cum să piardă confruntarea de mâine cu echipa maramureşeană. Dacă CSU este a treia clasată cu 31 de puncte, formaţia oaspete ocupă locul al optulea având doar două succese în actuala stagiune în care a suferit 13 înfrângeri. Adversarul orădencelor este unul potrivit pentru acestea, CSU pierzând categoric (0-3) duelul susţinut în deplasare, în runda precedentă, cu FC Argeş Piteşti, formaţie care s-a întărit mult faţă de prima parte a campionatului.

 

Celelalte jocuri ale rundei sunt: Cetate Deva – Volei CSM Sibiu, CSM Târgu Mureş – CSM Timişoara, CSM Lugoj – SCM U Craiova şi CSU Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti.