Handbalistele de la CSU Oradea susţin cel mai dificil test din actuala ediţie a Diviziei A. Orădencele înfruntă în această seară, de la ora 18.00, în sala Universităţii, Crişul Chişineu Criş, ocupanta primului loc în seria D.

Echipa antrenată de Doina şi Cristian Ardelean va avea în faţă o grupare care nu a cunoscut înfrângerea în cele opt meciuri de campionat, câştigând şapte şi unul încheindu-l la egalitate. În runda precedentă, arădencele pregătite de orădeanul Sebastian Tudor au tranşat derby-ul cu a doua clasată, CSM Târhu Mureş, scor 31-25.

Şi orădencele s-au impus la sfârşitul săptămânii trecute, 20-19, în deplasare cu CSU Reşiţa, întorcând rezultatul în ultimele minute prin două goluri reușite de Sabina Duțu. De altfel, Sabina este mare absentă a jocului de astăzi, acuzând o problemă medicală care o face indisponibilă până la începutul anului viitor.

În jocul de la Reşiţa pentru CSU au jucat Pintea, Ardelean, Fulgescu – Duțu 8, Tudose 3, Hercuț 2, Toma 2, David 1, Abodi 1, Zegrean 1, Damian 1, Gaga 1, Preduca, Surducan, Mastan, Corondan.

În etapa a 9-a se mai dispută astăzi partida CSU Reşiţa - CSU de Vest Timişoara, în timpe ce jocul CSM Târgu Mureş - Marta Baia Mare a avut loc aseară, după închiderea ediţiei.

CLASAMENT

1. Chişineu Criş  - 22 puncte

2. CSM Târgu Mureş - 16 puncte

3. CSU Oradea - 15 puncte

4. CSU Reşiţa - 9 puncte

5. CSU Timişoara  - 9 puncte

6. Marta Baia Mare - 0 puncte.