Stadion: Orășenesc

Spectatori: peste 100

Marcatori: Șandra 56, Ferik 65, Gavrilaș  84, Suwan 86, 89

Cartonașe galbene: Ferik

CSO: Fofiu - A. Toma (80 Tuduce), Dumbrăveanu, Tat, I. Pantea, Pașca, Norocea, Lazea, L. Bogdan, Haica (68 P. Pantea), Botan (68 Oncică).

Antrenor: Sandu Balaj.

Universitatea: Săvescu - Gavrilaș, Bulz, Giura, D. Jurcă, V. Pop, Ferik, A. Ilieș (63 Toma), Nyilvan (88 Baran), Suwan, Șandra.

Antrenor: Lucian Stance.

Arbitri: Adrian Popa - la centru, Cristian Laza și Ciprian Fechetea, asistenți.

Observator AJF: Marcel Pirtea.

După două meciuri consecutive pe teren propriu în care nu au „gustat” din cupa victoriei, șteienii au părăsit din nou terenul învinși în fața unor „studenți” bine pregătiți, care practic au trecut la „catedră” predând o lecție convingătoare partenerului de întrecere.

Șteienii au întâlnit o echipă bine așezată în teren, dar și disciplinată, de Lucian Stance și chiar dacă au luptat fără menajamente în această partidă au trebuit să se recunoască învinși, cu toate că în prima parte au fost mult mai insistenți în suprafața adversă, ratând câteva bune oportunități prin Haica (5, 21), Dumbrăveanu (17)  și Lazea (19, 27). Orădenii au răspuns destul de palid prin Ferik (30), V. Pop (36) și Nyilan (41), fără probleme însă pentru experimentatul Fofiu. Pașca (47) a trimis puțin alături, iar Bulz (53) peste bară, pentru ca Șandra (56), în urma unui contraatac, să deschidă scorul, (0-1).  Dacă la pauză din anturajul oaspeților s-au auzit câteva reproșuri la adresa arbitrilor pentru neacordarea unor lovituri de pedeapsă (când oare?), orădenii au beneficiat de un 11 metri, transformat cu multă siguranță de Ferik (65), mărind diferența pe tabela de marcaj. La următoarea fază, în urma unei curse solitare a lui Pașca (67), șteienii au solicitat lovitura de pedeapsă, fără efect însă asupra centralului. După acest episod derulat în careul oaspeților, terenul s-a „înclinat” în partea cealaltă, iar după ce Ferik (75) a „reușit” să țintească bara laterală de la mai puțin de doi metri, Fofiu a avut o paradă eficientă în fața aceluiași ghinionist Ferik (77). Diferența (0-5), una totuși destul de aspră, a fost stabilită prin „dubla”semnată de Suwan (86, 89), pe un final de meci dominat de niște „studenți” bine pregătiți. În rândul orădenilor s-au regăsit și doi ex-șteieni, experimentatul Bulz și mai tânărul Dan Jurcă, fiul fostului fotbalist cu același nume, care au fost aplaudați cu multă căldură. La finalul meciului părinții lui Jurcă, Mirela și Dan, au dovedit din plin ospitalitatea șteienilor, prin tradiționala plăcintă cu brânză oferită cu mult drag tuturor oaspeților. Un gest demn de apreciat, care dovedește încă o dată că „regele sportului” creează prietenii, dar și caractere puternice, astfel de momente fiind trăite plăcut, în ciuda disputei din teren.