Revelația Ligii a IV-a, CSO Ștei, intensifică ritmul pregătirilor în vederea reluării sezonulului de primăvară printr-un nou amical disputat, de această dată, în compania Gloriei Beiuş, lidera Seriei a II-a din Liga a V-a.

Cele două grupări s-au înfruntat într-o partidă amicală care s-a dovedit a fi deosebit de utilă, după afirmațiile antrenorilor șteieni, Voicu Popa și Sandu Balaj, precum și a președintelui beiușenilor, Cladiu Borza, împreună cu antrenorul Ionel Bodin. De fapt meciul a fost unul foarte alert, în ciuda multor absențe din ambele tabere, fapt ce a întărit din nou regula că între vecini rivalitate persistă indiferent de condițiile date. Ambiția care a caracterizat ambele echipe s-a materializat și pe tabela de marcaj prin cele șapte goluri înscrise spre deliciul celor câtorva spectatori care au savurat din plin atât fazele din teren cât și panorama Munților Apuseni, acoperiți cu un strat superb de zăpadă, după ninsoarea din ziua precedentă.Sâmbătă, însă, la ora meciului soarele a invadat urbea de la poalele Apsenilor, în timp ce golurile au invadat tabela de marcaj, într-un meci în care seria acestora a fost deschisă, (0-1) de Oraș (13) din lovitură de pedeapsă acordată în urma unui henț în careu, pentru ca, imediat, tot prin același procedeu, D. Pele (15) să restabilească egalitatea , (1-1) în urma unui fault în suprafața de pedeapsă. Oaspeții au preluat din nou conducerea, (1-2) prin golul înscris de Dan Bogdan (16), pentru ca rezultatul primei reprize, (2-2) să fie fixat de Gavriș (21), chiar dacă ocazii au mai existat. Repriza a doua a debutat cu ratarea beiușenilor, când Micle (55) din marginea careului mic a trimis pe lângă bară, în timp ce la poarta cealaltă Rus a scos de pe linia porții șutul lui D. Pele (60). Șteienii au trecut pentru prima oară în avantaj prin reușita lui D. Pele (71), (3-2)și au mărit diferența prin golul lui Oncică (77), (4-2). Beiușenii au stabilit scorul final, (4-3) în urma unui șut la colțul lung trimis fulgerător de Trip (79). Prin acest meci șteienii si-au intensificat pregătirile deoarece au mai susținut două partide amicale în compania celor de la CS Bihorul Beiuș, înregistrând o victorie (5-1) și o înfrângere (2-3), după cantonamentul centralizat efectuat la Băile Felix, în perioada 7-14 februarie. Liderul Seriei a II-a, din Liga a V-a, Gloria Beiuș, conform spuselor lui Claudiu Borza, președintele grupării, mai are programate câteva meciuri amicale, atât de necesare în vederea abordării returului, dacă ținem cont că obiectivul echipei este promovarea în Liga a IV-a. După modul de lucru a conducerii beiușenilor care s-au grupat bine din punct de vedere organizatoric în acest campionat, dar și prin dorința ca în această perioadă să mai transfere câțiva jucători de valoare, planul lor poate fi unul realizat la finalul acestui sezon competițional.

CSO Ștei: Ștef - Berce, Haica, Toma, Varga, R. Pirtea, Gheban, Oncică, D. Pele, G. Popa, Gavriș. Au mai jucat: David, Brie, Plisco, Condure. Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

Gloria Beiuș: Odobasianu - C. Zdrâncă, Dan Bogdan, Dan Bogdan Mircea, Manea, Trip, Oraș, Rus, C. Marcu, Micle, D. Balog. Au mai jucat: Sabău, Borza, Creț, Bereczi, Suciu. Antrenor: Ionel Bodin.