Stadion: Orășenesc

Spectatori: 133

Marcatori: Galea 59, Mîndru 61

Cartonașe galbene: Gruie / Naghi, Drinc, P. Ardelean (2), M. Nuțiu, T. Nuțiu

Cartonașe roșii: S. Ciocan 44, atac violent asupra unui adversar, P. Ardelean 77, cumul de cartonașe galbene.

CSO: Ștef – Gheban, Haica, Ciobriș, Gruie, Mîndru, Norocea (64 Dumbrăveanu), R. Pirtea (73 S. Balaj), Pele (67 Onicaș), A. Galea, Gavriș (46 Toma). Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

CSC: Bitiș – P. Ardelean, Sendruțiu, Drinc, Naghi, Iuhas, Buștea (82 H. Ardelean), Ciocan, Bala (46 Galea), M. Nuțiu (62 T. Nuțiu), Mitra. Antrenor: Petru Ardelean.

Arbitri: Mihai Buescu – la centru, Adrian Ciuciu și Sergiu Cearnău, asistenți.

Observator AJF: Florin Marian.

Turul acestui sezon competițional se dovedește unul mai mult decât fast grupării șteiene care este revelația sezonului datorită unei evoluții mult apreciată de cei mai stabili suporteri care se regăsesc alături de favoriți încurajându-i în permanență.

Meciul de la Ștei a fost unul la discreția gazdelor, chiar dacă diferența înregistrată pe tabela de marcaj nu a reliefat mai concludent, la final, acest aspect, dar trebuie specificat faptul că barele porții oaspeților au jucat un rol esențial în stabilirea scorului final, deoarece s-au opus golului de patru ori când au fost „izbite” de baloanele jucătorilor șteieni. Încă din startul meciului intențiile defensive ale oaspeților au fost vizibile printr-o aglomerare supranumerică în fața propriului careu, dar și prin lipsa, aproape în totalitate, a fazei de atac pentru că poarta gazdelor nu a fost deranjată prea des, iar în privința ocaziilor clare de gol nici nu a fost vorba. În aceste condiții date, șteienii au avut mai mult inițiativa însă în prima repriză nu au reușit să înscrie pentru că D. Pele (13), R. Pirtea (28) și Gavriș (41) au irosit marile ocazii. Profitând de superioritatea numerică, în partea a doua gazdele s-au dezlănțuit pur și simplu, iar după ce au fost stopate din drumul spre gol atât de bara transversală, cât și de cea laterală la șuturile lui Galea (53, 55, 59), golul, 1-0,  a venit cu „semnătura” ghinionistului de până atunci Galea (59) care a urmărit mingea revenită din bara laterală, schimbându-i traiectoria. Golul a descumpănit vizibil echipa oaspete, care a mai cedat după 120 de secunde la șutul din întoarcere a lui Mîndru (61), care a stabilit scorul final, 2-0, unul departe de realitatea din teren, deoarece pe lângă multele ocazii avute, șteienii au mai trimis mingea în bara laterală prin „torpila” lui A. Gruie (78). Chiar dacă superioritatea numerică pe final de meci a fost una și mai substanțială, prin eliminarea lui P. Ardelean (77), șteienii nu mai forțat în atac, jucând foarte economicos, dar mai ales încercând câteva scheme tactice care, cu siguranță, vor fi utile în viitoarele partide. După ce în acest tur de campionat șteienii au cochetat cu podiumul campionatului ei pot încheia sezonul pe poziția a treia, dacă ar fi să luăm în calcul cele două jocuri rămase când va întâlni în deplasare pe Olimpia Salonta și în ultima etapă pe teren propriu, CS Săcueni, două formații accesibile, ocupantele unor poziții de la periferia clasamentului.