Stadion: Minerul

Spectatori: peste 300

Marcator: Mădălin Sere 51

Cartonașe galbene: Berce / Berindei, Crișan

Cartonaș roșu: Marincean 14, oprirea unei faze de gol

CSO: Boc - Bilă, Berce, Văduva, Sere (66 Laza) , Iștfan (57 Oncică), Clepcea (77 Prata), Varga (77 Tuduce), Peter (57 Tinca), Gheban (77 Gociu), Vulciu (77 Moruț).

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

CSC: Doboș - Țârlea, Ceatău, Ionoi, Sfîrlea (56 Pășcuț), Crișan, Copos (66 Ciortoi), Dobai (73 Lazăr), Berindei (56 Ile), Marincean, Liștea.

Antrenor: -

Arbitri: Adrian Pop, la centru - Adina Moza și Iasmina Chereji, asistenți.

Observator AJF: Zsolt Muzsnay.

Juniorii șteieni au mai bifat o victorie pe teren propriu, fapt care îi propulseză pe locul al treilea în clasament, în fața unei echipe din rândul căreia se regăsesc mulți jucători cu vechi state de servicii în eșaloanele superioare, dar peste care au „căzut” cîteva frunze tomnatice.  

Partida a fost una extrem de echilibrată în ciuda faptului că oaspeții au evoluat o mare parte în inferioritate numerică - Marincean oprind o fază iminentă de gol în minutul 14, astfel fiind just eliminat - aspect greu sesizabil pe durata meciului, deoarece experiența oaspeților a fost una vizibilă în „confiscarea” balonului care a avut trasee bine stabilite. Totuși, dăruirea juniorilor șteieni a dat roadele așteptate prin cele trei puncte obținute în urma unui joc destul de curajos și a unei discipline tactice bine pusă la punct de cei doi vulcanici tehnicieni, Voicu Popa și Sandu Balaj, care în această partidă au găsit „cheia” pentru a contracara experiența oaspeților. Faptul că în urbea de la poalele Munților Apuseni sportul este la el acasă au demonstrat cei peste 300 de spectatori prezenți care și-au încurajat favoriții răsplătindu-i cu multe aplauze pe durata jocului, iar juniorii șteieni i-au cadorisit ca atare prin victoria obținută. Primele șanse de gol ale gazdelor au fost anulate de Doboș cu două parade eficiente în fața lui Iștfan (2) și Gheban (13), pentru ca Boc să îl „copieze” stopând șutul lui Ceatău (15), dar și lobul splendid expediat la vinclu de Berindei (21), pentru ca repriza să se încheie nedecis, chiar dacă ocazii de gol au mai fost. Șteienii au abordat în forță startul reprizei secunde, iar după o suită de cornere, „longilinul” Mădălin Sere (51), alintat de către colegi „Bastoni”, a avut un moment de adevărată magie „hipnotizând” pur și simplu apărarea adversă și, cu un șut înșelător, a scuturat plasa aducând golul victoriei, 1-0. Vulciu (53) putea aduce liniștea în tabăra gazdelor însă mingea expediată de el, din unghi, a „mușcat” din bară, ca și Tinca (73) care a ratat din marginea careului mic. Oaspeții puteau pleca cu un punct, însă Boc a fost la post respingând în situație de unu la unu „întâlnirile” cu Ile (86) și Ceatău (88), iar când el a fost învins, „încheietura” barelor l-a salvat la lovitura de cap trimisă de Doboș (90+2), portarul oaspeților, urcat în ofensivă la ultima fază a meciului.