Stadion: Orășenesc

Spectatori: 53

Marcatori: Gruie 8, Fofiu 31, 11m / Dobrescu 10, Todea 13, Cozac 80

Cartonașe galbene: Oncică, I. Pantea, /Agiurgioaiei, Letan, Covaci

CSO: Fofiu - Gruie, Ștefan, Dumbrăveanu, Pirtea, Toma (57 Bulcău), I. Pantea, Oncică (70 Botan), Galea, Dr. Pele (70 Gavriș), C. Popa.

Antrenor: Voicu Popa

CSC: Avram - Letan, Cozac, Mihuț, Agud, Covaci, Todea, Praja (89 Ciocan), Neaga, Agiurgioaiei (54 Teșan), Dobrescu

Antrenor: Adrian Iova.

Arbitri: Bogdan Guler - la centru, Florian Toia și Radu Carțiș, asistenți.

Observator AJF: Sebastian Moisin.

Visele în obținerea primei victorii stagionale a șteienilor au fost spulberate, în derby-ul suferinței, chiar de către echipa căreia gazdele doreau să-i plaseze „lanterna roșie” în cadrul Ligii a IV-a, una în care (pentru moment sperăm) trupa de sub Apuseni nu se simte prea confortabil.

Faptul că au deschis scorul (1-0) la prima fază mai consistentă în careul oaspeților prin lovitura de cap exepediată, în urma unui corner, de Gruie (8), a avut darul ca puținii spectatori prezenți în tribună, de fapt cei mai înfocați suporteri, să spere în prima victorie stagională a favoriților. Bucuria a fost însă de scurtă durată, deoarece Dobrescu (10) a restabilit imediat egalitatea (1-1) pentru ca la următoarea fază oaspeții să preia conducerea (1-2) datorită unui contraatac finalizat de Todea (13).  Ofensiva gazdelor a devenit sufocantă, însă Avram (chiar accidentat fiind) și-a confirmat clasa prin două parade eficiente în fața lui C. Popa (23, 28) care nu a avut șansă în situație de unu la unu. Celălalt portar, R. Fofiu, a restabilit egalitatea, (2-2) în urma transformării unei lovituri de pedeapsă, iar speranțele gazdelor s-au reaprins. Stupoare însă în partea a doua a jocului, când șteienii au dat dovadă de multă lipsă de clarviziune în joc, negăsind soluții pentru a depăși „ermetica” defensivă a mai „greoilor” adversari, care au dat dovadă, totuși, de mai multă experiență. Doar două șuturi înspre poartă au trimis gazdele, prin Galea (60) și Dr. Pele (66), pentru ca vizitatorii să profite de golul victoriei (2-3), în urma unei lovituri de colț, înscrise de Cozac (80) cu capul. Încercarea, pe final, de a mai salva ceva pe tabela de marcaj s-a dovedit fără sorți de izbândă datorită faptului că C. Popa (83) și R. Pirtea (90+1) nu au cadrat din bune situații. Situația șteienilor este una dramatică, însă cu sorți de revenire peste „linia de plutire”, pentru că la Ștei există potențial de a se depăși această criză, pe care o considerăm de moment.