Stadion: Orășenesc

Spectatori: peste 100

Marcator: Matei 41 (11m)

Cartonașe galbene: Toma, L. Bogdan, Matei / Șorca, Chiș

CSO: Fofiu – Ștefan, Dumbrăveanu, Toma, L. Bogdan, Lazea, Pantea, Matei, Galea (64. G.Jurcă), Botan (64 Haica), Dr. Pele.

Antrenor: Sandu Balaj.

CS: Morar – Cl. Popa, Șorca, Filimon, Chiș, Cătișan, Suciu, Habakuk, Keresztesy (41 Pițigoi), Mălaiu (58 Liștea), Groza.

Antrenor: Petre Gabor.

Arbitri: George Mangra – la centru, Marius Andor și Radu Bandula, asistenți.Observator AJF Bihor: Marcel Pirtea.

Vecine în clasament înaintea acestei etape, meciul dintre cele două combatante s-a dovedit a fi echilibrat și pe teren, unde diferența a fost făcută în urma unei lovituri de pedeapsă just acordată de centralul partidei.

Înaintea confruntării de la Ștei starea de spirit a celor două echipe era diametral opusă, deoarcece șteienii veneau după un succes surprinzător, dar meritat, la Diosig, în timp ce oaspeții contabilizau trei înfrângeri consecutive, după un start reușit de campionat. Lupta din teren s-a dovedit a fi una, pe alocuri, destul de „oarbă” prin prisma faptului că la capitolul realizări s-a consemnat un singur gol, Matei (41) dintr-o lovitură de pedeapsă, just acordată, iar jocul a fost „canalizat” în mare parte undeva în zona centrală. Toma (13) și Lazea (15) au trimis pe lângă poartă, oaspeții ripostând, la fel de palid, prin Habakuk (17), pentru ca Lazea (33) să creeze impresia golului însă mingea a lovit plasa laterală. Repriza secundă a debutat cu o presiune un pic mai accentuată din partea oaspeților însă fără nici un șut pe spațiul porții, în timp ce la cealaltă poartă Matei (60) a trimis peste bară din lovitură liberă, pentru ca Șorca (61) să riposteze printr-un șut de la aproximativ 30 de metri, dar peste bară. După un număr personal Dragoș Pele (66) putea reuși desprinderea pe tabela de marcaj, însă a șutat puțin peste bara transversală, pentru ca G. Jurcă (77) să trimită fără forță. Chiar dacă, între timp, oaspeții și-au „exprimat” dorința în ofensivă, aceștia au fost „ținuți” departe de careul advers de o apărare bine pusă la punct, în care a excelat, ca de obicei de altfel, Cristian Ștefan, un adevărat stâlp al șteienilor, prin clarviziune și disponibilitate la efort. L. Bogdan (82) a trimis o „ghiulea” fără sorți de izbândă însă, pentru ca la ultima fază a meciului Haica (90+2) să trimită „telefonat” o lovitură liberă pe centrul porții.