Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Zeno Bundea 69

Cartonașe galbene: Cr. Ștefan

CSO: Fofiu – Ștefan, Pantea (74 Tat), Toma, L. Bogdan, Dumbrăveanu, Matei, Dr. Pele, G. Jurcă, Haica (74 Galea), Lazea.

Antrenor: Sandu Balaj.

Crișul: Deac – Pop (60 Buz), Dărăban, Novak, Bundea, Giura (90+2 Chișvasi), Cornea, Covaciu, Șumălan, Lavrincsik, Olariu (46 Moise). Antrenor: Gheorghe Ghiț.

Arbitri: Adrian Pal – la centru, Alex Beleneși și Jeanina Păduraru, asistenți. Observator AJF Bihor: Mircea Bărcan.

Fotbalul de multe ori este nedrept, însă, în ciuda acestui aspect, este denumit, pe bună dreptate,totuși, „ sportul rege”, deoarece frumusețea și suspansul acestui fenomen fac parte dintr-un arsenal mult iubit de „microbiști”, ca să nu mai adăugăm faptul că, de multe ori, „magia” balonului rotund este una care capacitează la maxim.

Aceste argumente se potrivesc cum nu se poate mai bine la partida disputată sâmbătă la Ștei, pe o suprafață de joc excelentă și un timp la fel (care parcă nu prevestea nimic din „imaginile” apocaliptice pe care șteienii le-au trăit duminică după-amiază) când, în ciuda unui joc destul de „strâns” în care o egalitate „albă” era una în concordanță cu evenimentele derulate în teren, soarta meciului a fost decisă de acest „balon buclucaș” care a „lovit” echipa gazdă. La o fază care nu prevestea mare lucru, în urma unei centrări „plouate” în fața careului mic, mingea deviată de Toma a „întâlnit” fruntea celui mai experimentat jucător de pe teren, Zeno Bundea (69), și a ricoșat în plasă (0-1). Acest gol s-a dovedit a fi suficient pentru obținerea victoriei, una cu multă șansă, așa cum plin de sportivitate afirma la finalul partidei antrenorul oaspeților, Gheorghe Ghiț.

Încă din startul meciului, conștient de valoarea adversarului, tehnicianul șteian, Sandu Balaj, a „așezat” foarte bine echipa în teren „blocând” pur și simplu adversarul departe de careul mare, oaspeții având, în prima repriză, doar două „tentative” palide la poarta lui Fofiu, prin Bundea (13) și Giura (35), pentru că Olariu (37, 39) nu a avut „priză” la minge în marginea careului mare. Gazdele în schimb pot invoca mingea prelungită prea mult de Haica (5) scăpat singur spre poartă și, pe undeva, cele două lovituri libere executate de Matei (24, 44). În partea a doua, Haica (48) a șutat peste poartă, imitat fiind de Matei (55), iar Dr. Pele (67), din interiorul careului mare a trimis pe lângă bară. Cu excepția golului, oaspeții au expediat, din afara careului mare, două șuturi pe lângă poartă prin Bundea (74) și Dărăban (87), în timp ce gazdele chiar dacă au „sufocat” pe final careul advers nu au reușit nimic concret pe tabela de marcaj.