Handbaliştii de la CSM Oradea au punctaj maxim şi după al optulea joc disputat în Divizia A - Seria B. Orădenii au câştigat în deplasare cu CSM Şcolar Reşiţa, scor 34-28 (17-12).

 

Liderul a forţat doar cât a fost nevoie în faţa unui adversar ambiţios pe care l-a condus la diferenţe liniştitoare în majoritatea timpului. Pe fondul unei relaxări a orădenilor şi a schimbărilor, reşiţenii au avut o răbufnire în minutul 54, când s-au apropiat la un gol (28-27), dar CSM a încheiat partida în forţă, cu 34-28.  "Îi felicit pe băieţi pentru faptul că au rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu Târgu Jiu din etapa trecută. S-au concentrat, au tratat cu seriozitate meciul de la Reşiţa şi au câştigat fără drept de apel. Mai avem nevoie de două victorii în etapele rămase de disputat, pentru a ne menţine în poziţia de lideri la finele turului. Ne apropiem tot mai mult de participarea în Cupa României, fapt care constituie un obiectiv pentru echipa noastră”, a afirmat antrenorul Sebastian Tudor.

Liderul seriei B la finalul turului va întâlni în Cupa României, pe teren propriu, în 7 decembrie, pe CSM Făgăraş, locul 13 în Liga Naţională.

Celelalte jocuri din turul inaugural al Cupei, conform tragerii la sorţi: Dinamo Bucureşti - Minaur Baia Mare, CSM Bucureşti - HC Odorhei; Potaissa Turda - CSM Focşani; Poli Timişoara - CSU Suceava; Dobrogea Constanţa - Poli Iaşi; HC Vaslui - Steaua; Locul 1 Divizia A-Seria A - Dunărea Călăraşi.

Pentru CSM Oradea au evoluat Niculai, Duma - portari; Munea 11 goluri, Liberţ 7, Stroe 6, Munteanu 4, Crăciun 3, Doboş 2, Szilágyi 1, Mihăilescu, Pop, Zamfir, R. Radu, Iozu.

Următorul joc al orădenilor va avea loc luni, 27 noiembrie, de la ora 16.00, la Arena "Antonio Alexe", cu HCM Sighişoara.