După victoria superbă (32-31) obținută etapa trecută în dauna principalei favorite la promovare (CSU Târgu Jiu), handbaliștii pregătiți de Sebastian Tudor se deplasează la Reșița pentru duelul cu CSM Școlar din localitate care se va disputa mâine cu începere de la ora 12.00 în Sala Polivalentă. Partida contează pentru etapa a 9-a din Seria B a Diviziei A.

În condiții normale, echipa clasată pe locul al 7-lea (din 11) nu poate emite emoții în fața angrenajului creat de Sebi Tudor și George Tăutu. Totuși, succesul obținut cu CSU Târgu Jiu ar putea influența în mod negativ nivelul de concentrare. Această stare de fapt ar putea fi taxată de către gazde care în runda precendetă au dat destul de furcă Universității Cluj, a treia clasată, pe care au condus-o la pauză chiar pe propriul ei teren. După 7 meciuri jucate, CSM Oradea are o linie perfectă de clasament, bihorenii contabilizând succese pe linie până la acest moment. În schimb, adversara lor de mâine este o formație clasată pe locul al 7-lea (din 11) după ce a contabilizat 8 puncte din 2 victorii, două remize și trei înfrângeri. Un eventual succes i-ar apropia și mai mult pe roș-albaștri de participarea în Cupa României din postura de câștigătoare a unui campionat din liga secundă.

Alte meciuri din etapa a 9-a: HCM Sighișoara - Universitatea Cluj, Universitatea Craiova - CNE Sighișoara, Minaur 2 Baia Mare - ADEP Satu Mare și CSU Târgu Jiu - CSU Poli Timișoara.