În fața unei echipe abordabile, elevii lui Gheorghe Ghiț au întrerupt lanțul de 6 succese consecutive reușind doar un egal, 2-2 (0-1), în deplasare, cu CSM Satu Mare într-o partidă din Seria 10 a Ligii a III-a.

Având în vedere pozițiile din clasament ale celor două formații precum și forma sportivă a acestora, era de așteptat ca bihorenii să se impună în fața sătmărenilor cu toate că evoluau în deplasare. Jucându-se cu ocaziile, băieții de la Lotus s-au întors acasă cu doar un punct, păstrându-și însă poziția de lider în Seria 10. Făgărășanu a ratat primele două ocazii ale Lotusului, în minutele 30 și 31, pentru ca Vlad Costea să reușească să marcheze două minute mai târziu după o indecize a apărării adverse. A 3-a ocazie importantă a irosit-o Codoban, în minutul 57, după care gazdele au egalat în minutul 64, prin Cosmin Zamfir care a marcat cu capul, la colțul lung. Același Vlad Costea și-a dus din nou în avantaj echipa în minutul 70 la fel cum pentru gazde a marcat din nou Cosmin Zamfir cu un șut din careu, în minutul 84.

Lotus: Ed. Beke – Fl. Pop, Cr. Oros, T. Paublusztig, M. Arsene, V. Costea (77 P. Andraș), M. Popa, Ad. Popa, I. Ban, Cl. Codoban, A. Făgărăşanu. Antrenori: Gheorghe Ghiț, Ciprian Fiter și Nicolae Petre