Echipa bihoreană de fotbal cu cea mai mică experiență la nivelul Ligii a III-a începe sesiunea de primăvară după un sezon regulat excelent la finalul căruia a obținut calificarea în playoff. Primul meci din această parte a competiției îl va disputa în deplasare, cu CSM Satu Mare, într-o partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Echipa din Sântandrei, pregătită de către Gheorghe Ghiț, merită încă o dată felicitată pentru ceea ce a reușit la prima participare în campionatele naționale de fotbal organizate de FRF pentru seniori. De acum înainte tot ceea ce urmează reprezintă un bonus pentru frumoasa echipă de la marginea orașului Oradea.

Deși va fi foarte greu pe terenul unei echipe care are gânduri de promovare în liga a II-a, Crișul Sântandrei ar trebui să încerce să își ia revanșa în fața unei formații în fața căreia a pierdut de fiecare dată pe parcursul sezonului regulat. Atât în tur cât și în retur CSM Satu Mare a reușit să se impună cu scorul de 2-1. În ceea ce privește liniile de clasament cu care au terminat sezonul regulat cele două echipe, acestea au arătat în felul următor: Crișul s-a clasat pe locul al 3-lea cu 28 de puncte adunate din 8 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri, iar CSM Satu Mare a terminat pe locul al doilea cu 33 de puncte acumulate după 9 succese, 6 rezultate de egalitate și 3 eșecuri. În ultimele meciuri disputate, CSM Satu Mare a terminat la egalitate, 1-1, pe propriul teren, în derby-ul cu liderul SCM Zalău, în timp ce echipa din Sântadrei a terminat meciul de la Olimpia Satu Mare cu exact același rezultat. Așadar pe cei de la Crișul îi așteaptă un joc extrem de dificil pe terenul unei formații care a suferit doar trei eșecuri în 18 meciuri disputate în sezonul regulat.

Celelălalt meci din prima etapă a playoff-ului Seriei a 10-a este cel dintre SCM Zalău și CSM Sighetu Marmației, prima și cea de-a patra clasată.

Clasament: 1. SCM Zalău – 41p, 2. CSM Satu Mare – 33p, 3. Crișul Sântadrei – 28p și 4. CSM Sighetu Marmației – 27p.