Handbaliștii orădeni vor primi, sâmbătă, de la ora 12.30, în Arena Antonio Alexe, vizita echipei Universitatea Craiova, a treia clasată. Partida contează pentru etapa a 6-a din Seria C a Diviziei A.

Echipa pregătită de către George Tăutu are un sezon perfect cu 5 victorii la activ din tot atâtea posibile, toate fiind obținute la diferențe concludente de scor. După cum o arată și clasamentul, formația din Oltenia a început și ea destul de bine acest campionat contabilizând trei victorii, o remiză și o înfrângere. În runda precedentă, bihorenii s-au impus categoric, 28-44, în deplasarea de la Târgu Jiu, cu CSU din localitate, în timp ce oltenii au reușit doar o remiză, 35-35, pe propriul teren, în compania satelitului Politehnicii Timișoara. Așadar, deși sunt despărțite de doar două locuri în clasament, liderul CSM Oradea pornește favorită și în această dispută chiar dacă, cel puțin la nivel teoretic, jocul se anunță a fi cât de cât echilibrat. Accesul publicului, în limita a 50% din capacitatea sălii, va fi gratuit dar cu respectarea normelor sanitare în vigoare care prevăd intrarea doar în baza certificatului european Covid 19 și purtarea măștii de protecție facială.

Celelalte jocuri ale etapei sunt: CSM Reșița - CSU Poli Timișoara, AHC Drobeta - CSU Târgu Jiu și Poli Timișoara II - Unirea Sânnicolau Mare.