Handbaliştii pregătiţi de George Tăutu, având avantajul propriului teren, pornesc cu prima şansă în faţa oltenilor într-o partidă care se va disputa duminică, de la ora 14.00, în Arena Antonio Alexe. Meciul contează pentru runda a 13-a din Seria D a Diviziei A.

Formaţia olteană are un nucleu de handbalişti care joacă de mult timp împreună, iar rezultatele bune din actualul sezon vin ca urmare a acestui fapt. Universitatea Craiova este o prezenţă constantă printre primele echipe ale seriei în fiecare ediţie de campionat şi, cu siguranţă, şi de această dată, îşi propune să ocupe un loc fruntaş la finele sezonului. Cu toate acestea, deşi se anunţă a fi un meci interesant, Oradea porneşte ca favorită şi doar privind prin prisma apetitului ofensiv care le este net superior (418-305 Oradea şi 354-291 Craiova). Totuşi trebuie menţionat faptul că doljenii au un joc mai puţin disputat şi totodată trei puncte în minus faţă de bihoreni. Un detaliu care merită a fi menţionat este faptul că Unirea Sânnicolau Mare este singura echipă care a fost capabilă să învingă pe fiecare dintre oponentele de duminică, liderul Oradea şi a doua clasată, Univeristatea Craiova. Manşa tur s-a încheiat nedecis 35-35, după ce la pauză roş-albaştrii se aflau în avantaj, 18-17. În ultimele jocuri din campionat, Oradea a învins 42-27 în deplasare pe Beldiman Arad, în timp ce Universitatea Craiova a câştigat 38-20 disputa cu aceeaşi adversari arădeni, dar cu o etapă mai devreme. Partida, la care intrarea va fi liberă, va fi arbitrată de cuplul D. Pavel – R. Pentea din judeţul Sălaj.

Celelalte jocuri ale rundei sunt: CNOPJ Timişoara – CSU Poli Timişoara şi CSU Târgu Jiu – Beldiman Arad. Unirea Sânnicolau Mare va sta.