O nouă etapă, a 6-a din Seria C a Diviziei A la handbal masculin, și un nou succes pentru elevii lui George Tăutu care au trecut fără probleme de Universitatea Craiova, a treia clasată, scor 41-27 (24-8).

CSM Oradea nu are adversar în campionatul Seriei C din Divizia A, parcursul din primele 6 etape demosntrând cu prisosință acest fapt. Deși au primit vizita echipei de pe locul al treilea, bihorenii n-au avut nici cea mai mică problemă în a-și apropia victoria. Cu un joc de atac excelent și cu o defensivă aproape impenetrabilă, roș-albaștrii și-au creat un avantaj de 16 goluri (24-8) după doar 30 de minute de joc. La adăpostul acestuia, George Tăutu și-a permis să ruleze întreg lotul de jucători astfel că partea secundă a fost una echilibrată. Rezultatul final a consemnat o diferență de 14 goluri (41-27), CSM Oradea consolidându-și astfel poziția de lider. În urma acestui nou succes, al 6-lea consecutiv din tot atâtea posibile, ardelenii ocupă locul I cu maximum de puncte (18). În etapa următoare, ultima a turului de campionat, bihorenii vor evolua sâmbătă, în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare, a 4-a clasată.

Pentru CSM Oradea au marcat următorii: Mateaș - 8 goluri, Munteanu, Oargă și Szabo - 6 goluri fiecare, Szasz - 4 goluri, Huțanu - 3 goluri, Farcaș și Radu - câte 2 goluri, Breban, Băban, Mledenciu, Sfârlea - 1 gol fiecare.