Echipa de handbal masculin a oraşului se află la ora startului în noul sezon competiţional. Astfel, împreună cu George Tăutu, noul antrenor, orădenii îşi propun din nou să câştige întrecerea. Primul adversar, astăzi de la ora 16.00, în Arena „Antonio Alexe”, va fi fosta prim-divizionară Szejke Odorhei, într-un meci care va conta pentru etapa inaugurală din Seria D a Diviziei A. Intrarea va fi liberă.

Cu destule modificări în lotul de jucători, noul angrenaj construit de George Tăutu a alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite în meciurile de pregătire. Astfel, la capătul celor 9 amicale, bilanţul orădenilor este de patru victorii, cinci înfrângeri şi o remiză. Semn că lotul de jucători a fost considerat incomplet sunt şi cele trei transferuri făcute în aceste zile. Astfel, la Oradea au ajuns interul stânga Vlad Bondor (22 de ani), venit de la CNOT Braşov dar care în trecut a fost în ograda echipei Potaissa Turda, centrul Petre Pomian (face 19 ani pe 26 septembrie), provenit de la Minaur Baia Mare, şi portarul Daniel Marchiş (19 ani), adus de la CSŞ 2 Baia Mare. „Mă bucur foarte mult că am putut să ajung la o echipă precum CSM Oradea. Cunosc Oradea de mic, ştiu că este o echipă foarte bună. De când eram junior apreciam tot ceea ce se întâmpla aici la Oradea. Mă bucur că am ajuns aici şi sper să pot ajuta echipa cât mai mult”, a declarat noul portar al bihorenilor.

Adversarul de astăzi al CSM Oradea este Szejke Odorhei, formaţie care în sezonul trecut a activat în Liga Naţională şi care cu siguranţă îşi doreşte să revină pe prima scenă a handbalului românesc. Partida se desfăşoară în devans deoarece sâmbătă, în Arena „Antonio Alexe”, este programat returul disputei din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la baschet masculin dintre CSM CSU Oradea şi Karhu Basket. Celelalte două partide din cadrul etapei inaugurale se desfăşoară sâmbătă, după următorul program: Potaissa 2 Turda - HC Sibiu (ora 10.00) şi Minaur 2 Baia Mare - HCM Sighişoara (ora 15.15).