Aflată în perioada de pregătire pentru viitorul sezon competițional, CSM Oradea își așteaptă la antrenamente ultimul jucător transferat. Este vorba despre Dragoljub Rogac, un poloist sârb în vârstă de 21 de ani care va evolua pe poziția de inter dreapta.

Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” se află într-un amplu proces de renovare astfel că echipa pregătită de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se antrenează în bazinul în aer liber din incinta Aquaparkului Nymphaea. Până în prezent, la ședințele de pregătire au participat exclusiv jucătorii români din lot urmând ca în perioada imediat următoare să vină ultimul legitimat precum și portarul Gojko Pjetlovic. Aceștia vor pleca din Serbia în momentul în care restricțiile impuse de pandemie vor fi ridicate. Recent au revenit la antrenamente atât Silvian Colodrovschi, cât și Vlad Georgescu. Despre cel din urmă se vorbea în aceasta vară că este ca și transferat de Steaua București, formație care urmează să fie antrenată chiar de către tatăl său, Aurelian Georgescu. Cu toate acestea, Vlad, fiind un jucător foarte important al echipei orădene și având un contract în derulare, CSM-ul nu i-a acordat transferul în orice condiții. Deocamdată Steaua nu a căzut la un acord cu bihorenii astfel că poloistul a fost nevoit să se prezinte la pregătirile formației cu care se află sub contract. Un alt tânăr poloist de perspectivă al orădenilor, Vlad Dragomirescu, a fost „luat” de bucureșteni, asta doar pentru că înțelegerea sa cu formația din orașul de pe Criș a expirat în această vară. Pentru a-i suplini plecarea, cei doi tehnicieni l-au promovat în lotul CSM Oradea pe Theodor Filoti, un tânăr jucător crescut de către Progress Oradea.

Noutatea din lotul deținătoarei Cupei României, Dragoljub Rogac, este un poloist de mână stângă venit de la VK Sabac, formație pe care CSM Oradea a înfruntat-o în ediția precedentă a Ligii Campionilor. Acesta vine în echipa pregătită de către Dorin Costrăș pentru a completa un post (inter dreapta) deficitar în formația orădeană.