Handbaliștii orădeni au pierdut la doar trei goluri diferență, 30-33 (10-21), duelul cu a doua clasată în Liga Națională într-o partidă constând pentru etapa a 16-a.

După eșecul clar suferit în fața campioanei Dinamo București, handbaliștii pregătiți de către Cosmin Liberț au dat piept, pe parcursul aceleiași săptămâni, și cu echipa de pe locul al doilea, CSM Constanța. Diferența de valoare dintre cele două echipe era evidentă astfel că doar printr-o determinare ieșită din comun bihorenii puteau oferi o replică solidă echipei de la malul mării. Prima parte a meciului a fost dezamăgitoare pentru ardeleni care își vedeau adversarii distanțându-se în mod constant pe tabela de marcaj. La pauză, constănțenii conduceau cu 21-10 și se părea că aceștia vor oferi o corecție mai severă orădenilor decât o făcuse liderul Dinamo. Din fericire însă lucrurile nu au stat tocmai așa, Oradea arătând o cu totul altă față în repriza secundă. Roș-albaștrii au recuperat în mod constant deficitul față de adversari dar revenirea lor a fost oprită de ultima sirenă la trei lungimi. Trebuie totuși să recunoaștem că ambiția gazdelor a fost dublată și de o ușoară relaxare a adversarilor care deja se văzuseră cu sacii în căruță după prima repriză. Așadar Oradea a pierdut al 17-lea meci în Liga Națională, iar în etapa următoare, sâmbătă, 11 februarie, va evolua în deplasare, cu CSM Bacău, a 8-a clasată.

CSM Oradea: Țenghea, Turturică - Boșca 8 goluri, Aungurenci 6, Ivancenco 5, Turcu 4, C. Szasz 3, Munteanu 1, Oargă 1, Kovacs 1, Djukic 1, Gal, Starchenko, Sfârlea, Farcaș, Breban. Antrenor: Cosmin Liberț.