Cum era de așteptat, vicecampioana României la polo a obținut două victorii în dubla contând pentru prima etapă din grupa valorică 1-4 a Superligii Naționale. CSM Oradea a învins 14-10 (3-1, 3-3, 4-2, 4-4) și 16-7 (3-0, 6-3, 4-3, 3-1) pe Corona Brașov, formația surpriză prezentă printre primele 4 echipe ale țării.

Venind destul de repede după superba victorie din sferturile Euro Cup cu spaniolii de la CN Mataro, primul joc din dubla cu Corona Brașov i-a găsit relaxați pe orădeni. În aceste condiții, două dintre cele 4 sferturi ale partidei s-au terminat la egalitate dar valoarea și-a spus totuși cuvântul, CSM-ul câștigând în cele din urmă cu 14-10. Cu toate acestea replica brașovenilor a fost solidă, aceștia aflându-se în două rânduri la doar un gol diferență de vicecampioană. În cel de-al doilea joc, diferența a fost mult mai clară, orădenii având încă de la pauza mare un avantaj de 6 goluri (9-3). La un asemenea scor, antrenorul Dorin Costrăș a utilizat mai mult jucătorii folosiți mai rar dar cu toate acestea ecartul a crescut la 9 goluri până la finalul partidei. Așadar succese logice pentru formația orădeană care astfel a pregătit bine returul din sferturile de finală ale Euro Cup cu CN Mataro. Partida se va disputa sâmbătă, în Spania.

CSM Oradea: V. Georgescu 5+7 goluri, Inaba 5+0, N. Ilisie 1+1, R. Szabó 1+2, Popoviciu 1+0, Czenk 1+0, R. Georgescu 0+2, Colodrovschi 0+2 și Dobre 0+1. Antrenor: Dorin Costrăș.