O formalitate a fost jocul pe care CSM Oradea l-a disputat pe teren propriu cu CNOPJ Timișoara în etapa a 9-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin. Liderul s-a impus cu 44-26, după ce la pauză conducerea cu 22-10.

Doar în primele opt minute a existat un relativ echilibru în joc, după care orădenii s-au desprins, astfel că la pauză aveau 12 goluri avans. Scorul a luat proporţii după pauză, diferenţa maximă fiind de 21 de goluri (42-21), până la final adversarii reducând puţin proporţiile eşecului (44-26).

„A fost un meci în care, în mod special, am avut o temă tactică, iar băieţii chiar au răspuns la tot ce le-am cerut. Pentru asta ţin să-i felicit, pentru că au fost anumite lucruri tactice pe care le-am exersat la antrenament şi am vrut să le punem în practică, având un joc mai accesibil”, a afirmat George Tăutu, antrenorul CSM Oradea.

Paul Oargă a marcat zece goluri, Alexandru Potera a înscris opt, Csongor Szasz a terminat jocul cu șase reuşite, Adrian Mihăilescu cu cinci, iar George Costea și Claudiu Chiorean au înscris de câte patru ori fiecare.

CSM Oradea are șapte victorii și un rezultat de egalitate, menținându-se pe prima poziție a clasamentului, cu 22 de puncte, urmată de Universitatea Craiova, cu 19 puncte,  impunându-se în meciul cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-28.

Următorul joc al orădenilor este programat duminică, în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare, care în această rundă a pierdut cu 28-32 în faţa Universităţii Craiova.