Atacantul orădean Patrick Gânțe, format la CSM Oradea, s-a alăturat cu acte în regulă clubului AS Roma. În vârstă de 16 ani, Patrick va evolua pentru echipa Under 17 a clubului roman.

 Transferul s-a perfectat la distanță de câteva luni de când jucătorul a fost ochit pentru prima dată de gruparea amintită. Gânțe a petrecut la Roma o perioadă de patru zile, în cursul lunii noiembrie 2019, lăsând o impresie deosebită la antrenamente. Apoi, în luna decembrie, longilinul atacant (1,93 metri) s-a antrenat o săptămână alături de una dintre grupele de juniori ale FC Liverpool, dar gruparea romană a fost cea care a insistat mai mult pentru transferul orădeanului, perfectat la scurt timp după ce aceasta a împlinit 16 ani.

În sezonul de toamnă, Gânţe a debutat la seniori jucând, sub formă de împrumut, pentru CAO 1910 Oradea, liderul Ligii a IV-a, club cu care CSM Oradea are un protocol de colaborare. De asemenea, atacantul orădean este internaţional de juniori la selecţionata Under 16 a României, anterior el evoluând şi pentru lotul Under 15. 

„Pe această cale conducerea CSM Oradea dorește să transmită mulțumiri întregului colectiv de antrenori care a contribuit la formarea lui Patrick. Transferul lui Gânțe aduce un plus de imagine în ceea ce privește întreg fotbalul românesc, termenii cuprinși în acordul de transfer semnat de cele două cluburi fiind deosebit de favorabil atât pentru sportiv, cât și pentru club. Un aport deosebit în acest sens a avut domnul Cătălin Sărmășan, cel care a intermediat și supervizat ca transferul jucătorului să se perfecteze în cele mai bune condiții. Totodată, conducerea CSM Oradea îi urează mult succes lui Patrick Gânțe în continuarea activității sale în lumea fotbalului”, a declarat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

„Conducerea CSM Oradea a anunțat deja că își va intensifica eforturile pentru a oferi condiții cât mai bune de pregătire pentru orădenii care doresc să practice jocul de fotbal în cadrul proiectului propus de club”, se mai menţionează într-un comunicat de presă al clubului orădean.