CSM CSU Oradea a susținut al doilea joc de verificare la Belgrad. După 50-74 cu Steaua Roșie Belgrad, echipa orădeană a dispus cu 102-90, după prelungiri, de London Lions, vicecampioana Marii Britanii.

Foarte agresivi în apărare și cu un joc în mare viteză, britanicii s-au desprins la 30-13 după primele zece minute! Al doilea sfert a arătat o echipă orădeană mai activă care a reușit să se apropie la patru ”lungimi”, dar până la pauză London Lions și-a mărit avansul la 11 (45-34).

În repriza secundă, stafful tehnic a renunțat la sistemul utilizat în Cupa României, cu doi jucători români în permanență pe teren, și CSM U a reluat cursa de urmărire pe tabela de marcaj, reușind se apropie la un punct (64-65), grație jocului eficient prestat de  Stephen Holt, Kris Richard sau Alex Gavrilovic. Totuși, în ultimele secvențe ale sfertului 3, London Lions a revenit în avantaj (69-64).

Secvența decisivă a fost echilibrată, cu răsturnări de situație spre final și cu erori de ambele părți în jocul de construcție pe fond de oboseală și în condițiile unui ritm alert. În ultimele două minute, formația orădeană a preluat conducerea , dar gruparea britanică a trimis meciul în prelungiri cu o aruncare de trei puncte. În runda suplimentară, CSM U Oradea a fost mai lucidă și mai precisă în aruncări, câștigând cu 102-90.

Stephen Holt a fost principalul marcator cu 31 puncte, Alex Gavrilovic l-a secondat cu 22 puncte și 11 recuperări, Kris Richard a înscris 17 puncte plus 8 recuperări, Garlon Green a încheiat partida cu 11 puncte, iar Dovis Bickauskis, cu 8 puncte și 7 pase decisive.

Următoarele jocuri de pregătire ale CSM U vor avea loc la Oradea în cadrul Memorialului Antonio Alexe, programat în perioada 16-18 septembrie.