Continuă seria meciurilor amânate pentru CSM CSU Oradea. Echipa orădeană nu va disputa nici meciul din FIBA Europe Cup cu Trefl Sopot, care trebuia să aibă loc în această seară.

Partida a fost amânată la solicitarea echipei poloneze, după ce mai mulţi componenți au fost diagnosticați cu Covid-19. CSM U Oradea chiar şi-a început ieri deplasarea spre Polonia, dar s-a întors din drum după ce Comisia Medicală FIBA a recomandat nedisputarea partidei, iar Departamentul Competiții al FIBA Europe a decis reprogramarea acesteia pentru o dată ulterioară. Cele două cluburi trebuie să se pună de acord asupra unei noi date pentru disputarea partidei. Pentru echipa orădeană se anunţă un program foarte încărcat, în condiţiile în care mai are patru jocuri amânate în Liga Naţională, cu Athletic Neptun Constanța, SCM U Craiova, SCM Timișoara și CSO Voluntari. Dacă ultimul joc, care trebuia să aibă loc sâmbătă, nu se va disputa din cauza focarului de Covid-19 de la gruparea ilfoveană, celelalte meciuri au fost amânate, din acelaşi motiv, la solicitarea clubului orădean.

CSM CSU Oradea are două victorii din tot atâtea meciuri în Grupa K din TOP 16 în FIBA Europe Cup, iar Trefl Sopot un succes şi o înfrângere.

Şi celălalt meci din etapa a 3-a în grupă, cel care opune pe Benfica și Sporting CP, a fost amânat din cauza unor cazuri de Covid-19.