CSC Sânmartin a încheiat aşa cum a început sezonul de toamnă în Liga a III-a. Cu o remiză, în compania aceluiaşi adversar, Sportul Şimleu, doar că spre deosebire de tur (2-2), rezultatul contând pentru prima etapă din retur a fost 1-1.

Aşa cum era de aşteptat, partida de pe Stadionul Comunal din Sânmartin a fost antrenantă. Gazdele au controlat prima repriză, dar au ratat cu nonşalanţă ocaziile create. În debutul partidei, Sergiu Pop, scăpat singur, cu portarul, a șutat peste poartă! Apoi, Florin Pop (13) a trimis în plasa laterală, pentru ca pe Sergiu Pop, bine lansat de Sorian, să nimerească bara.  Seria ratărilor a fost continuată de Ionuț Ban, Florin Pop, ambii evidenţiindu-l în două rânduri pe poartraul advers, şi Sergiu Pop.

Abia pe final de repriză, oaspeţii au dat ceva emoţii, Mansour din șapte metri, trimiţând mingea mult peste poartă.

CSC a abordat hotărâtă şi partea secundă, dar nu a reuşit să profite de seria de faze fixe, în special cornere, Contrar cursului jocului, Sportul a izbutit să marcheze, după un contraatac purtat de Mansour şi finalizat din faţa porţii de Ciaca (52, 0-1). Bodiş (69) putea majora avantajul, dar Barabaş a reuşit să respingă de la vinclu mingea exepdiată de la distanţă. Până la urmă, golul a căzut în cealaltă poartă, S. Pop (66) surprinzând-ul pe Cosma cu un şut din cădere (1-1). Şimleuanii puteau reveni în avantaj, dar Mansour (72) a ratat uluitor singur cu Barabaş, trimiţând mingea pe lângă poartă. Până la final, fiecare echipă a avut şansa desprinderii, dar scorul a rămas nemodificat.

CSC Sânmartin mai are de jucat un meci oficial în acest an, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 13.30, tot pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, în 16-imile de finală ale Cupei României.

CSC Sânmartin: Barabas (77 Beke) – Dardai, Nogo, Lupșe, Arsene – Fl. Pop, Habakuk, Sfârlea (53 Baciu, 77 P. Suciu), Ionuț Ban – Sorian (90 Tiponuț) – Sergiu Pop. Antrenor: Cosmin Bodea.

Șimleu Silvaniei: Sipos (46 Cosma) – Oltean, Luigi Pop (58 Bodiș), Caba, Guitti, Geroge Pop (90 Dan Martin) – Ciaca, Contraș, Neaga, Răzvan Pop – Mansour. Antrenor: George Zima.