Echipa din Sânmartin a încheiat conturile cu această ediție de campionat obținând o victorie cu scorul de 2-1 (1-0) în fața Someșului, o echipă incomodă, însă care a evoluat la un moment dat cu trei jucători mai puțin pe teren.

Prima parte mai echilibrată

După un început de joc destul de echilibrat, primul jucător care și-a părăsit echipa a fost E. Negru, care a încasat al doilea galben după o intrare cu talpa la R. Ember, în minutul 35. Cu doar un minut înintea acestei eliminări, P. Suciu, de la gazde, ratase incredibil, de la doi metri de poarta oaspeților. Peste alte 7 minute, în minutul 42, Fl. Pop a pătruns pe dreapta și a trimis un balon care a traversat tot careul, prin fața porții, recepția acestuia fiind ratată de goalkeeperul dejenilor, Fl. Bodea, după un plonjon tardiv. Mingea a ajuns la bara a doua de unde a fost trimisă în plasă de I. Ban.

Le-a trecut glonțul pe la ureche

După pauză, presiunea gazdelor la poarta oaspeților a continuat, iar nou-intratul C. Sârbu a fost faultat în careu, în minutul 55, de un alt nou-intrat, Butta, iar Al. Sorian a transformat cu siguranță de la punctul cu var ridicând scorul la 2-0 pentru gazde. În minutul 62, după o neînțelegere dintre S. Nogo și portarul Ed. Beke, ultimul a încercat să dribleze dar a fost deposedat, iar S. Visic a reușit să înscrie reducând astfel din handicap și stabilind de fapt scorul final la 2-1. Gazdele, în ciuda faptului că A. Toma de la oaspeți a fost eliminat colecționând și el al doilea galben după o lovitură cu cotul la D. Sfârlea, în minutul 75, iar peste alte 6 minute căpitanul dejenilor, I. Dobrea, a primit roșu direct pentru injurii, nu au mai reușit să majoreze scorul. Mai mult decât atât, oaspeții au avut în final două ocazii bune de a restabili egalitatea pe tabelă, „sânmartinenilor” trecându-le astfel glonțul pe la ureche.

După evoluții oscilante în această ediție de campionat în care a furnizat și câteva surprize plăcute suporterilor săi, CSC Sânmartin termină pe o poziție bună (5) în clasament, la doar un singur punct în spatele celei mai bune echipe bihorene, CA Oradea.

CSC Sânmartin: Ed. Beke - P. Andraș (‘46 D. Sfârlea), S. Nogo, D. Lupșe, M. Arsene, M. Popa, Al. Sorian (‘91 Al. Pintea), I. Ban (‘84 R. Pop), Fl. Pop, R. Ember (‘46 C. Sîrbu), P. Suciu (‘70 D. Dardai).

Antrenor: Cosmin Bodea

Someșul Dej: Fl. Bodea - Fl. Boerean, A. Toma, Em. Negru, I. Valea, Al. Creciunesc, P. Colța, I. Dobrea, Cifor, D. Brumă, Șt. Visic. Au mai jucat Butta, Hordouan și M. Maxin.

Antrenor: Alexandru Székely

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiș) - Ștefan Daniel Lar (Baia Mare), Zsolt Kopriva (Carei)

Observatori FRF: Ion Nicolae (Baia Mare), Ciprian Trancă (Timișoara)