Deşi a evoluat pe teren propriu, CSC Sânmartin n-a putut emite pretenţii la un rezultat pozitiv în duelul cu ACSFC Recea, o candidată la promovare. Echipa maramureşeană s-a impus cu 3-1 (0-0), preluând şefia în Liga III, Seria 5.

Dacă prima repriză a fost una fără goluri, dar cu o bară de fiecare parte (Sergiu Pop, respectiv Micaş), partea secundă a fost mai animată. Seria golurilor a fost deschisă de portarul Alin Bota, specialistul executării penalty-urilor marcând în minutul 51 de la punctul cu var (0-1). Peste opt minute, apărarea bihoreană a dat semne de slăbiciune şi Al. Mărieş a profitat (2-0).

Golgeterul CSC Sânmartin, Sergiu Pop (73) a redus diferenţa dintr-o lovitură de la 11 metri (1-2), dar la faza următoare N. Janos (74) a înlăturat orice dubiu în privinţa învingătoarei după o serie de driblinguri (1-3). 

CSC Sânmartin: Barabaş – Fl. Pop, S. Nogo, D. Lupşe, M. Arsene, Cuc, S. Brata, Tiponuţ, Ban, Al. Sorian, Sg. Pop. Au mai evoluat: Szabados şi C. Sârbu. Antrenor: Călin Cheregi

ACSFC Recea: A. Bota – Potcoavă, Cl. Maftei, Urs, Vl. Opriş, Berindea, Ad. Micaş, R. Rus, V. Chinde, Al. Oltean, Janos Norbert.

Au mai jucat: Al. Mărieş, L. Kiss, A. Teut şi C. Brata. Antrenor: Ciprian Danciu.

Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – la centru;  Radu Pascu, Zsolt Kopriva (Satu Mare) - asistenţi.

Observatori FRF: Iulian Szekely (Cluj-Napoca), Călin Orbonaş (Hunedoara).