Prea multe concluzii nu pot fi trase la finele unui meci încheiat cu un rezultat bun pentru roș-albaștri dar disputat în condiții improprii pentru fotbal. La finele unui joc de angajament, FC Bihor a remizat 1-1 (0-0) cu CSC Dumbrăvița, la Zăbrani, în județul Arad.

Formația bihoreană pregătită de Florin Farcaș și-a continuat seria jocurilor de verificare din pauza precompetițională tot în compania unui adversar care activează în Liga a II-a. Dacă la finele săptămânii trecute au fost învinși 2-0 de Minaur Baia Mare pe sinteticul de la Satu Mare, de această dată FC Bihor a terminat la egalitate, 1-1, cu CSC Dumbrăvița, o formație din județul Timiș clasată pe locul al 14-lea în eșalonul secund al fotbalului românesc. Din păcate însă, exceptând angajametul roș-albaștrilor, prea multe concluzii nu pot fi trase la finele unei partide disputate pe un teren aproape impracticabil și pe o vreme rece și cu vânt puternic, la fel de nefavorabilă precum a fost și suprafața de joc.

„Condiții de joc extrem de dificile”

După o primă repriză albă din punct de vedere al reușitelor a urmat mitanul secund în care s-au înscris ambele goluri ale meciului. Cei care au deschis scorul au fost orădenii care au marcat în minutul 61 prin Claudiu Petruș. Acesta a finalizat cu un șut trimis la colțul lung din interiorul careului. Avantajul pe tabela de marcaj s-a menținut doar 7 minute, timișenii egalând din penalty, în minutul 68, prin Răzvan Ghinescu. Ambele formații au beneficiat și de alte câteva ocazii de a înscrie până la final, în special ca urmare a unor șuturi de la distanță din cauza terenului rău care limita posibilitatea de exprimare, dar tabela de marcaj a rămas nemodificată. „Un rezultat echitabil în compania unui adversar redutabil. Condițiile de joc au fost însă extrem de dificile, un teren îmbibat cu apă, care a forțat ambele echipe să practice un joc mai puțin combinativ, inestetic, bazat pe forță, mingi lungi și puțin noroc, mingea fiind foarte greu de controlat”, transmit cei de la FC Bihor prin intermediul paginii lor de socializare. După încheierea acestei partide, roș-albaștrii s-au reîntors în cantonament în Băile Felix unde vor sta până la sfârșitul acestei săptămâni.

Următoarea partidă de verificare se va desfășura sâmbătă, la Carei, acolo unde FC Bihor va disputa un amical în compania echipei Victoria din localitate.

CSC Dumbrăvița: R. Mikloș - Tismonar, Buta-Koț, A. Niakate, C. Toma, Tănase, Grancea, T. Bodri, D. Paulevici, Capătă, L. Bodri. Au mai jucat: Trifon - Curea, Amariei, Ghinescu, Moțiu, Gîsă, Zurbagiu, Al. Piftor, Zaluschi, Martinov și Simon. Antrenor: Cosmin Stan

FC Bihor: Ed. Nergheș - C. Jurj, A. Gal, D. Lupșe, I. Ban, G. Cherman, R. Săutiuț, R. Gunie, A. Chindlea, Ad. Popa, Sg. Jurj. După pauză au mai intrat: R. Bob, Fl. Drăgan, Al. Popa, D. Stan, Ioviță, A. Hosu, Cl. Petruș, A. Gheorghiță, T. Serediuc, C. Roșu, M. Hosu, R. Clemeniuc. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.