Seria meciurilor amicale începută cu câțiva ani în urmă își continuă ritmicitatea între cele două echipe care se întâlnesc întotdeauna înaintea starturilor oficiale ale competițiilor organizate de Asociația Județeană de Fotbal Bihor.

Activând în ligi separate în organizarea AJF Bihor, cele două echipe continuă seria meciurilor amicale în care pe lângă faptul că aceste meciuri de pregătire înaintea starturilor oficiale ale campionatului sunt atât de necesare, își ating întotdeauna scopul propus, acela de a se continua vechile prietenii existente, cât, mai ales, închegarea altora, accentuând faptul că sportul formează adevărate caractere, dar și multe legături umane. Gazda acestei întâlniri, ACS Oșorhei, va participa în această primăvară în cadrul play-off-ului din Liga a IV-a încununând un parcurs foarte bun al jucătorilor care au dorit prin această performanță să răspundă condițiilor excelente asigurate de cei care sprijină gruparea, Primăria și Consiliul Local Oșorhei, președintele echipei fiind Cristian Indrei. Zorile Buntești, ocupanta locului 5 din Liga a V-a, a sosit la Oșorhei însoțită de președintele clubului, Marius Popa, de președintele de onoare al clubului, gen (r) Liviu Popa, dar și de maeștrii în arta culinară, Ciprian Rif și Nelu Rusu, însă cu un lot mai „subțire”, absenții având motive întemeiate. Folosind o formulă omogenă, gazdele au pus stăpânire pe joc, iar în urma unei lovituri de colț Darius Constandache (20) a „plutit” peste fundașii adverși, deschizând scorul cu o lovitură de cap, 1-0, repriza fiind una deosebit de alertă. Rămas singur, doar cu portarul advers în față, Șerban Man (60)  a îndeplinit formalitatea, 2-0. La rampă a ieșit proaspăta achiziție a bunteștenilor, Alex Popa (69), în vârstă de doar 19 ani, pe care antrenorul Remus „Pantera” Indrei îl catalogează a fi un real talent, care a zguduit bara laterală cu un „trasor”  din marginea careului mare. A fost, de fapt, semnalul de alarmă pentru gazde, care au schimbat mult în garnitura de start, unul care s-a concretizat prin golul la „firul ierbii” reușit de Dorin Diniș (72). Egalitatea, 2-2, consemnată la finalul acestui reușit meci amical, unul al prieteniei - arbitrat de centralul Valentin Zah și asistenții Jeanina Păduraru și Stelian Alex Belenesi - a fost parafată de talentatul vîrf de atac Dorin Diniș (79) care a driblat tot ce a întâlnit în cale, înscriind în poarta goală. După acest test util, conform afirmațiilor antrenorilor, a avut loc și „repriza a treia” - în care maeștrii locali în arta culinară au făcut schimb de experiență cu cei oaspeți - una în care s-a analizat cele mai fierbinți faze ale meciului, dar mai ales s-a socializat și s-a pus la cale viitoarea întâlnire. În altă ordine de idei, viitorul meci amical al bunteștenilor va avea loc în compania celor de la Biharea Vașcău, meci programat duminică, 25 februarie, de la ora 14.00, pe stadionul din Poieni de Jos.

ACS: Alex Dulău - Șerban Man, Darius Constandache, Andrei Alungi, George Cornea, Cosmin Sabău, Andrei Ferik, Darius Sfîrlea, Adrian Ungur, Sergiu Ban, Casian Grigor. Au mai jucat: Moreno Blaga, Andrei Bene, Raul Mihalca, Mircea Onița, Vlad Sebeșan, Bogdan Podilă, Bogdan Pădurean, Vlad Negruțiu, Adrian Negruțiu, Mihăiță Covaci. Antrenor: Răzvan Giura.

Zorile: Arpad Halasz - Daniel Dan, Cătălin Degău, Răzvan Buz, Csabi Boros, Daniel Tirla, Raul Pirtea, Sebi Bălan, Zoltan Miklo, Alex Popa, Dorin Diniș. Antrenori: Remus Indrei și Dan Toma.