Teren: Comunal, Mădăras

Spectatori: 36

Marcatori:  P. Pereț 19, R. Pușcaș 28, D. Mughiuruș 85, Lezeu 90 / Filip 76, Monea 88

Cartonașe galbene: Lazăr, Sime, Varga

CS: Balaj - I. Chișe (67 Nistor), Buzgău (72 L. Kadar), C. Chișe, Pop, Sala (29 Vinter), Lezeu, Petricău (45 D. Mughiuruș), Pereț, Pușcaș, David.

Antrenor: Lorand Kadar.

Biharea: Terme - Lazăr (36 Rădac), Varga, Hulbert, Sime, Bulcău (80 Teglaș), Lazea, A. Micula, Marc, Monea, Filip.

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: George Mangra - la centru, Cristian Gozman și Adina Moza, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu.

Cu victoria obținută în etapă intermediară în fața Crișului Aleșd, restanță din prima etapă amânată din retur cauzată de timpul nefavorabil, dar mai ales cu cea din această etapă, echipa din Mădăras s-a îndepărtat destul de „vizibil” de zona retrogradabilă.

Pe o suprafață de joc foarte bine întreținută, gazdele au pornit cu mult aplomb meciul în fața altei echipe suferinde, Biharea Vașcău, dorind să încheie conturile cât mai rapid cu putință. Ca din „pușcă” a depășit Pușcaș (10, 15) de două ori apărarea adversă însă nu a avut precizie la finalizare, în timp ce la cealaltă poartă Lazea (13) a ratat de puțin deschiderea scorului. O fază controversată s-a derulat în careul gazdelor când portarul și un coechipier al acestuia l-au „forfecat” pe Bulcău (16) în suprafața careului mare, aproape de linia de marcaj, fără însă ca arbitrul să sancționeze infracțiunea. Un corner bătut scurt a prins nepregătită defensiva vășcăuană, iar P. Pereț (19) a deschis scorul. Câteva secunde mai târziu Balaj a avut intervenția meciului în fața lui Lazea (20) printr-un plonjon eficient, salvând incredibil un gol gata făcut. Pe un cotraatac fulgerător R. Pușcaș (28) s-a revanșat pentru cele două situații ratate, mărind avantajul (2-0), iar proaspătul introdus Vinter (33) a luat la țintă încheietura barelor. Repriza a doua a început cu un șut a lui Filip (49) puțin peste bară, în timp ce P. Pereț (56) a trimis alături. După o perioadă destul de „anemică” în care nu s-a întâmplat nimic, Filip (76) a dat „deșteptarea” cu un gol care a reaprins speranțele oaspeților (2-1). În plină dominare, vășcăuanii au încasat din nou un gol pe contraatac reușit de D. Mughiuruș (85), dar s-au apropiat din nou prin reușita lui Monea (88), care a înscris cu o frumoasă lovitură de cap (3-2). În ultimele minute, în speranța egălarii, oaspeții au neglijat complet apărarea și au „plătit” din nou tribut, deoarece defensiva descoperită a fost „taxată” prompt de Lezeu (90) care a stabilit scorul final (4-2).