Cluburile orădene Crişul (antrenor Tulkos Romeo, instructor Denisa Cotuţ) şi King Do-Lions (instructor Magyar Zsolt) au participat la Cupa României de Semi-Kempo pentru copii,  juniori şi seniori organizată recent la București.

Constituită în urmă cu două luni, secția de la Crişul a participat cu opt sportivi şi a obţinut  cinci locuri I, un loc II şi un loc III.

Denisa Cotuţ, la senioare - 60 kg, David Sferle, la seniori +95 kg, Karina Mihuţa, la junioare 14 - 16 ani, -60 kg, Patrick Andrei Irimuş la juniori 14 - 16 ani, -50 kg, Răzvan Daniel Cotuţ la juniori 16 - 18 ani, -70 kg s-au clasat pe locul I,  Sebastian Barbu a încheiat pe locul ll la copii 12-14 ani, -75 kg, iar Fodor Annamaria, pe locul lll la copii 12 - 14 ani, -50kg. La această competiţie a participat şi sportivul Balogh Roland care a reuşit să obţină locul V din cei 12 sportivi participanţi la categoria lui. Delegaţia clubului a fost însoţită şi de antrenorul secţiei de powerlifting, multiplul campion Florin Ionuţ Lupaş, care se ocupă şi de pregătirea fizică a unor sportivi de la secţia de kempo.

De la King Do-Lions au concurat doi sportivi, ambii medaliați. Rareş Casian Gavriluţ s-a situat pe locul l la juniori 14 - 16 ani, -90 kg, iar  Murguly Mihai a fost al treilea la juniori 14 - 16 ani, -60 kg.

“Mă bucur mult pentru rezultatele celor două cluburi. Ne-am atins obiectivele propuse, activitatea noastră fiind apreciată şi de dl. Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo. Sportivii noştri ne-au reprezentat cu succes la acest concurs și au conştientizat nivelul de pregătire în această ramură sportivă, majoritatea provenind din taekwon-do. Obiectivul pe care ni l-am propus este să creştem numărul sportivilor din baza de selecţie în perspectiva Campionatelor Naţionale din 2022”, a afirmat Tulkos Romeo.