După o lună în care a avut trei deplasări consecutive, Crişul Sântandrei revine pe teren propriu cu un joc împotriva  liderului detaşat al Seriei a 10-a, SCM Zalău. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, intrarea pe Stadionul din Sântandrei fiind liberă.

Crişul vine în faţa propriilor suporteri după un eşec (0-2) la Sighet, care a întrerupt o serie frumoasă de opt meciuri cu rezultate pozitive, care au propulsat echipa antrenată de Gheorghe Ghiţ în play-off. La două puncte de CSM Olimpia Satu Mare, pe care a învins-o în deplasare la debut de play-off, bihorenii sunt decişi să pună probleme şi principalei pretendente la promovare, aşa cum au făcut-o spre sfârşitul sezonului regulat când au remizat (1-1) la Sântandrei. Zălăuanii pregătiţi de orădeanul Cristian Lupuţ abordează acest joc după un succes (2-1) cu sătmărenii, după ce anterior remizaseră surprinzător cu CSM Sighet. De-altfel, după rezultatele din acest început de play-off toate cele trei urmăritoare ale liderului au şanse la al doilea loc de baraj.

Jocul cu SCM Zalău este primul dintr-o serie de trei la rând pe teren propriu pentru Crişul, la Sântandrei urmând să mai ajungă apoi CSM Olimpia Satu Mare şi CSM Sighet.

 

CLASAMENT PLAYOFF SERIA 10

 

1.  SCM Zalău             2          1          1          0          2-1       45

2.  CSM Satu Mare      2          0          0          2          2-4       33

---------------------------------------------------------------------------------

3.  CSM Sighet            2          1          1          0          2-0       31

4.  Crişul Sântandrei     2          1          0          1          2-3       31

 

În celălalt joc se vor confrunta, sâmbătă, de la ora 17.00, CSM Satu Mare şi CSM Sighet.