Aflate în luptă directă pentru câștigarea Ligii a IV-a, Crișul Sântandrei și Viitorul Borș și-au disputat joi după-amiază trofeul Cupei României pe plan județean. Dacă în ultimul meci de campionat, jucat cu cinci zile înaintea finalei, Viitorul Borș a câștigat cu 1-0, de această dată Crișul Sântandrei s-a revanșat, împunându-se cu 2-1 (2-0) pe cochetul stadion din Aleșd, în prezența a aproximativ 300 de spectatori.

Seria golurilor a fost deschisă de Marius Balogh (14) cu un șut de la 14 metri la colțul lung (1-0). Tot Crișul Sântandrei s-a dovedit mai pragmatică și, în minutul 33, Victor Dobrescu a dublat avantajul cu o execuție din 12 metri, după o întoarcere de efect pe lângă adversarul direct (2-0). Eforturile Viitorului Borș de a reintra în joc au fost încununate de succes abia în minutul 79, când nou-intratul  Emerich Zadori l-a surpris pe portarul Verdeș cu un lob din unghi, bară-gol (2-1). Peste două minute, același Emerich Zadori a avut șansa egalării din fața porții, dar nu a deviat suficient mingea centrată de fratele său Sebastian Zadori. Fundașul central Alungi (90+2) a fost și el foarte aproape de gol, dar din zece metri a trimis în plasa laterală! Trofeul, medaliile și tricourile de câștigători, oferite de AJF Bihor, au ajuns în cele din urmă la Crișul Sântandrei, care s-a calificat astfel în faza națională a Cupei României, care va debuta pe 6 iulie.

Viitorul: Săvescu - Simu, Ienciu, Alungi, Mărunțelu, A. Jurcă, S. Zadori, L. Mănoiu, Cr. Jurcuț, Cr. Tătar (58 E. Zadori), V. Petricău. Antrenor: Lucian Stance.

Crișul: Verdeș - Turcan R.,Letan, R. Matei, C. Chiș (62 M. Pușcaș), Novak, Covaciu (70 Habakuk), M. Balogh, Prundaru (90+3 Mascia), Dobrescu (62 Gavriș), Mihuța (70 A. Șumălan). Antrenor: Petru Gabor.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru; Orban Norbert, Florin Toia - asistenți, Andrei Pirtea - rezervă. Observatori AJF: Stelian Dem, Gheorghe Rusu.