Crişul Oradea a înregistrat rezultate mai bune în cel de-al doilea turneu final a l CN de polo pentru juniori I, desfășurat la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandescu”, dar nu suficiente pentru a cuceri titlul naţional. Poloiştii orădeni au înregistrat patru victorii şi o înfrângere la Oradea, clasându-se pe locul doi, după Steaua Bucureşti.

Echipa orădeană, pregătită de antrenorii Cosmin Goina și Eugen Băjenaru, a abordat turneul orădean de pe locul 3, iar în bazinul propriu a învins cu 8-5 pe Steaua, 25-7 pe Corona Brașov, 16-2 pe CSM Târgu Mureș, 12-5 pe Dinamo, şi a cedat surprinzător, 7-8 cu Triumf București, ocupanta locului 3, rezultat care i-a compromis şansele la prima poziţie. Din lotul Crișului au făcut parte Denis Popuțe, Horia Bărcan – portari; Czenk Ferenc, Alexandru Ihoș, Dominic Sava, Horațiu Ilisie, Szalatyán Adam, Cristian Schill, Cezar Stoica, Victor Bodea, Nichita Ilisie, Majoros Egon, Manuel Klutsch, Nagy Péter, Darian Luncan.

"Suntem în progres față de sezonul trecut, când s-a ratat clasarea pe podium, iar Crișul a ocupat atunci locul patru. Dacă nu pierdeam meciul cu Triumf, în care, de fapt, ne-am bătut singuri, după ce am ratat o mulțime de ocazii, poate că am fi avut șanse la primul loc. Una peste alta, este un loc doi pe care l-am meritat”, a afirmat antrenorul Cosmin Goina.

Un component al Crișul Oradea, Czenk Ferenc, a primit  și titlul de cel mai tehnic jucător al campionatului.