Sala de sport din localitatea Macea (Arad) va găzdui mâine, de la ora 11.00, cel mai atractiv duel al etapei a 14-a din Seria D a Diviziei A la handbal feminin în care se vor înfrunta prima clasată și ocupanta locului al treilea.

Examen dificil pentru studentele orădence care întâlnesc cea mai bună grupare din serie, echipa din Chișineu-Criș având însă viață grea în precedenta întâlnire de la Oradea încheiată în cele din urmă la egalitate, 22-22 (11-11). Așadar, echipa gazdă are prima șansă, însă se întâlnesc două echipe aflate pe podium, fiind astfel îndeplinite premisele unui meci de nivel ridicat. Ambele formații sunt conduse de tehnicieni orădeni (Doina Ardelean, la CSU, și Sebastian Tudor, la Crișul), acest fapt având darul de a da un spor de combativitate, rezultând de fiecare dată un spectacol agreabil pentru cei prezenți.

În precedenta etapă, bihorencele au învins acasă 26-23 (12-13) pe CSU Reșița, în timp ce arădencele au terminat la egalitate 23-23 deplasarea de la CSM Târgu Mureș, a doua clasată. Ierarhia Seriei D este condusă de către Crișul (fără înfrângere) cu 33 de puncte după 10 victorii și 3 remize, la 4 puncte diferență față de urmăritoare. CSU ocupă ultima treaptă a podiumului cu 22 de puncte având un bilanț de 7 succese, un rezultat de egaliate și 5 eșecuri. Jocul va fi arbitrat de către cuplul A. Baghiu (Caraș Severin) – M. Fîșcu (Timiș).

După această deplasare, echipa orădeană urmează să evolueze pe propriul teren sâmbătă, 29 februarie, atunci când va întâlni formația Marta Baia Mare, „lanterna roșie” a seriei.

Celelalte jocuri ale etapei a 14-a sunt: Marta Baia Mare – CSM Târgu Mureș și Universitatea de Vest Timișoara – CSU Reșița.