Gogu Caracoancea, preşedintele clubului, a felicitat echipa pentru locul 3 pe care se află la sfârşitul turului Ligii a IV-a, arătând că în condiţiile financiare existente nu s-a putut realiza mai mult, deşi lotul de care dispune Crişul e capabil de rezultate şi mai bune. Climatul în care s-a desfăşurat turul a fost unul propice pentru performanţă. Asta şi datorită seriozităţii şi disciplinei întronate de cei doi tehnicieni, Viorel Domocoş şi Mircea Madar, care au avut o bună colaborare şi s-au completat reciproc. Venirea lui Viorel Domocoş la echipă a constituit un important pas în schimbarea mentalităţii jucătorilor, în sistemul de pregătire cu cerinţe şi metode moderne. Conducătorul Crişului a mulţumit sponsorilor (Primăria Aleşd, Holcim, precum şi d-lui Costică Mateaş), care, prin contribuţiile financiare acordate echipei, au făcut posibilă participarea acesteia în campionat cu bune rezultate. În încheiere, şi-a exprimat speranţa că alături de echipă vor mai veni şi alţi sponsori cu ale căror contribuţii băneşti să se reuşească depăşirea nivelului actului de competiţie şi urcarea în liga superioară. Adresându-se tinerilor, proaspăt promovaţi în echipa mare şi care au confirmat aşteptările, Caracoancea le-a transmis că performanţa se poate atinge doar prin muncă şi seriozitate. Viitorul lor ca fotbalişti poate începe de la Crişul Aleşd, care este o bună rampă de lansare pentru tinerii talentaţi, aşa cum s-a întâmplat cu Domocoş, Anca, Fogoroşi, Tăut etc.
Mircea Madar, mai categoric în stabilirea obiectivelor pentru retur, a spus că promovarea trebuie să constituie scopul propus, în condiţiile în care va exista şi suport financiar, atât pentru retur, dar şi în perspectivă. În opinia sa, lotul actual de jucători poate să răspundă cerinţelor ligii a III-a, pentru că există potenţial încă nevalorificat, care trebuie exploatat şi pus în valoare prin seriozitate şi muncă. "Puteam să fim pe primul loc, dacă Viorel Domocoş ar fi venit la echipă cu două luni mai devreme. Începutul mai ezitant şi schimbarea sistemului de joc ne-a frustrat de 6 puncte, cu care acum eram pe primul loc. Dar sperăm să le recuperăm în retur. Să nu uităm, însă, că ne vom confrunta în continuare cu cele două echipe satelit, Liberty şi Luceafărul, care au şcoli de fotbal şi beneficiază de jucători de la echipele din liga a III-a", a afirmat Madar.
Concluzionând cele afirmate de vorbitori, am reţinut ideea promovării, însă sub rezerva însuşirii ei şi de cel care a lipsit din ecuaţie, respectiv primarul oraşului, care, din motive obiective, nu a putut fi prezent. Cu convingerea că şi d-nul Zeno Ţipţer va împărtăşi acelaşi ideal, mai ales că anul 2008 este an electoral, cei prezenţi au închinat un pahar pentru sănătate, fericire şi împliniri familiale şi sportive.