Stadion: Crişul

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Cr. Copil 55 autogol, Şoit 85, Sg. Pop 90+4 / Ov. Morna 42, 65, S. Ban 54, penalty, şi 75

Crişul: S. Ţârtea - Lascău (74 Şoit), Dejeu, Madar, Mîndrilă, Fogarasi, Ţap, Bot, Gordan, I. Balogh (67 Gavriluţ), Sg. Pop.

Antrenor: Viorel Domocoş

CSC Sînmartin: C. Hava - D. Iuhas (76 Bala), Cl. Popa (84 Varodi), Fitero, S. Ban, Cl. Copil, Ov. Morna (87 H. Ardelean), M. Trip, Pintea, Cr. Copil, Ov. Popa.

Antrenor: Ovidiu Morna

Cartonaşe galbene: S. Ţîrtea 54, Fogarasi 65, Dejeu 86 / Pintea 53, Ov. Popa 83

Arbitri: Cosmin Cormoş - la centru; Cristian Bologan, Ciprian Fechetea - asistenţi.

Observator AJF Bihor: Ştefan Gallovits

La juniori: 1-5

Aleşdenii au părăsit terenul cu fruntea sus, dar puţin supărați că nu au reuşit să încurce liderul. Cu riscul de a fi considerat subiectiv în acest comentariu, apreciez prestația elevilor lui Viorel Domocoș cu calificativul F.B. Aceştia s-au ridicat la valoarea echipei clasate pe locul 1 în campionat, prin atitudine și determinare, iar după evoluția lor din acest meci poziția lor în clasament ni se pare „hilară”. Rezultatele slabe, însă, din prima jumătate de campionat arată o realitate de care cu siguranță în retur se vor debarasa.

 Meciul a debutat cu atacuri consistente la poarta gazdelor, oaspeții dorind să dovedească valoarea și poziția lor în clasament. Astfel, Morna (2)  a șutat puternic de la 18 metri, iar Țirtea a respins în corner de sub bară. Același Morna (4) a zguduit transversala cu un şut de la 25 metri. Abia în minutul 25, Bot a făcut o cursă solitară pe partea stângă, a intrat în careu și dintr-o poziție favorabilă de a marca i-a pasat lui Pop Sergiu,  care se afla în poziție de ofsaid. Cu cinci minute înainte de pauză, liderul a concretizat dominarea prin Morna, cu un șut plasat pe jos (0-1). După pauză, Țîrtea (54) a comis un fault  în careu și S. Ban a majorat diferenţa (2-0).

Nemaiavând ce pierde, aleşdenii au insistat mai mult în atac și Balogh I (55) a centrat în fața porții,  iar Copil, neatent, a reluat în propria poartă (1-2). Momente bune ale gazdelor au continuat, dar în minutul 65, Morna a refăcut diferenţa de două goluri dintr-o poziţie de ofsaid nesemnalizată de asistentul Bologan. Golul validat de central a iritat și a produs nemulțumiri generale, cu tot pachetul de reproșuri, în teren și în tribune. Descumpănite, gazdele au mai încasat un gol după ce Ban a profitat de neatenţia fundaşilor adverşi (1-4). La acest scor, CSC s-a relaxat, oferind prilejul Crişului să se "reverse" spre poartă şi ca o consecinţă a acestui fapt Șoit (87) și S. Pop (90 +4), prin două loburi, au limitat proporţiile eşecului (3-4). Revenirea aleşdenilor a fost tardivă, iar oaspeții au răsuflat ușurați la fluierul final.