Pe o vreme frumoasă de primavară, la finele săptămânii trecute, în ziua de sâmbătă, pe la prânz, doamnele și domnisoarele s-au întrecut într-un concurs inedit de pescuit sportiv staționar care a avut loc la balta Kings Club Măgești.

Organizatori ai evenimentului denumit Cupa Mărțișor au fost Asociația Echipa Pescuit Sportiv Staționar Aleșd, prin președintele Sereș Robert, și ACS United Bihor, prin conducătorul Csaba Ficuț, în parteneriat cu Kings Club Măgești și Fishbaits. La start s-au aliniat 12 doamne și domnișoare, 7 dintre acestea fiind fotbaliste ale clubului ACS United Bihor. Timp de 2 ore cât a durat concursul, doamnele și domnișoarelea s-au străduit să captureze o cantitate cât mai importantă de pește. După „fluierul final”, pe podium au reușit să urce următoarele:

Locul 1 - Carasel Carla ,United Bihor, cu 2 crapi superbi cântărind în total 4120 g

Locul 2 - Turcas Ioana, United Bihor, cu o cantitate de 750 g de pește

Locul 3 - Tudor Laura, cu o cantitate de 550 g pește

De menționat că toate concurentele au reușit să-și treacă în palmares capturi mai mult sau mai puțin importante. La finalul concursului fiecare participantă a fost premiată de căte organizatori cu un mărțisor, ciocolată, câte o floare, un mărțisor din turtă dulce, o medalie și o diplomă. Primele 3 clasate au primit cupe, medalii, diplome, câte o trusă de pescuit și câte un voucher de cumpărături din partea unui sponsor. Pe lângă doamnele și domnișoarele participante, și celalte doamne și domnișoare prezente la eveniment în calitate de spectatoare au primit câte un mărțisor. „Per ansamblu a fost o zi frumoasă, o nouă ocazie de socializare în natură, pe o vreme superbă și foarte important este faptul că doamnele și domnișoarele s-au simșit apreciate și răsfățate. Mulțumim tuturor celor implicate”, au transmis organizatorii.