Orașul Sibiu a găzduit recent două întreceri de judo destinate juniorilor U16 și U14. Dacă în finala Campionatului Național ne waza, orădenii au obținut o singură medalie, la Cupa Temerarul, reprezentanții LPS Bihorul au reușit trei clasări pe podium.

Finala Campionatului Național ne waza juniori 3 U16 și copii 1 U14 s-a desfășurat recent, la Sibiu. La startul competiției s-au aflat 320 de tineri practicanți ai acestui sport din întreaga țară. Singura medalie cucerită de reprezentanții LPS CSȘ Bihorul Oradea a fost cea de aur, adjudecată de Nagy Talida la categoria 40 kilograme U16. De menționat și locul al 7-lea pe care s-a clasat Ciprian Bușanu la categoria de vârstă U14.

În paralel s-a desfășurat Turneul Internațional Cupa Temerarul, competiție la care au participat 350 de sportivi din țări precum Moldova, Ucraina, Croația, Bosnia Herțegovina, Bulgaria și România. Sportivii LPS Bihorul au obținut o medalie de aur, o medalie de argint și una de bronz , dar și o clasare pe locul al 5-lea și 3 pe locul al 7-lea, prin următorii sportivi: Nagy Talida - loc 1 la 40 kg, Belenyesi Berenice - loc 3 la 63 kg și Georgiana Popa - loc 5 la 63 kg (toți la categora de vârstă U16), Patric Herlas - loc 2 la 66 kg, Ciprian Bușanu - loc 3 la 46 kg, Dominic Bondar - loc 7 la 46 kg, Tudor Pantea - loc 7 la 50 kg și Ionuț Gruie - loc 7 la 60 kg (toți la categoria de vârstă U14). Toți acești sportivi legitimați la LPS CSȘ Bihorul Oradea sunt pregătiți de către profesorii Olimpia Ianc și Alexandru Goncearenco.