După victoria obţinută în prima etapă din Seria D a Diviziei A, echipa pregătită de George Tăutu evoluează duminică, de la ora 12.00, la Timişoara cu formaţia Centrului Naţional Olimpic de juniori unde porneşte cu prima şansă.

CSM Oradea a dispus în prima rundă de CSU Târgu Jiu cu scorul de 30-28 (17-15) în timp ce echipa din Timişoara a fost învinsă 34-28 (20-16) în deplasare de către Universitatea Craiova. Bihorenii sunt teoretic favoriţi în această dispută urmând a avea în faţa nişte adversari valoroşi dar totuşi foarte tineri. Cu toate că este vorba despre o selecţionată a speranţelor handbalului românesc din această parte de ţară, vârsta fragedă a acestora face ca la nivel teoretic, aceştia să aibă şansa a doua în acest joc. Oradea ocupă locul al doilea după prima rundă în timp ce bănăţenii au preluat „lanterna roşie” după eşecul din Oltenia.

Celelalte partide din runda a doua sunt: CSU Poli Timişoara – HC Beldiman Arad şi Unirea Sânicolau Mare – Universitatea Craiova. CSU Târgu Jiu va sta.