Orădeanca Giulia Safina Popa a încheiat între primele opt Campionatele Naționale Individuale de Vară la tenis, categoria 12 ani. Sportiva legitimată la CSM Oradea s-a oprit în sferturile definală ale competiţiei desfăşurate la Braşov.

Înscrisă direct pe tabloul principal, Giulia a trecut în primul tur de Maia Ilinca Burcescu, cu 7-6 și 6-0, iar în turul al 2-lea, a dispus de Ingrid Ioana Sănduleasa, cu 6-2, 6-2. În sferturile de finală a fost nevoită să se recunoască învinsă de Eva Munteanu, cap de serie numărul 3,  care s-a impus în două seturi.  Născută pe 9 noiembrie 2009, Giulia se situează pe locul al 10-lea în ierarhia națională FRT la categoria 12 ani feminin, o clasare cu atât mai importantă cu cât este cu un an mai mică decât vârsta maxim admisă la această categorie. Giulia Popa a ocupat locul 3 la Campionatele Naționale Individuale de Iarnă la categoria 11 ani feminin, desfășurate în luna decembrie 2019, la București. Luna trecută, Giulia a disputat finala Trofeului Tennis Performance, eveniment de categoria A, desfășurat tot la București, turneu la care s-a impus în proba de dublu.

Tot în această săptămână, la Iași, s-au desfășurat Campionatele Naționale Individuale de Vară la tenis, rezervate categoriei 18 ani. CSM Oradea a avut mai mulți reprezentanți la concurs, însă doar Nimrod Nemeș a obținut calificarea pe tabloul principal. Nemes a câștigat în primul tur, trecând de Tudor Vasilache, însă a fost eliminat în turul al 2-lea de Dragoș Cazacu, un alt jucător venit din calificări.

În schimb, Ion Arcaşa Straciuc, Mihai Lungu şi Andrada Elena Bonte, toţi de la CSM Oradea, nu au reuşit să acceadă pe tabloul principal.