Echipa de juniori III pregătită la LPS Bihorul de către profesorul Dan Piţigoi a obţinut cel de-al 6-lea succes stagional, în deplasare, cu Beldiman Arad, scor 22-45, în campionatul Seriei H. A fost ultimul joc din turul acestui campionat.

Parcursul bun al tinerilor handbalişti de la LPS Bihorul continuă în cadrul Seriei H, orădenii reuşind să se impună categoric, la sfârşitul săptămânii trecute, în deplasarea de la Arad, în faţa ocupantei locului al 6-lea, HC Beldiman. Obţinând a 6-a victorie stagională din 7 posibile în turul capionatului, galben-albaştrii îşi consolidează poziţia a doua în clasament cu 35 de puncte, cu 2,5 puncte mai puţin decât prima clasată, CSC Moşniţa Nouă. Pe reprize, tinerii jucători de la LPS Bihorul s-au impus cu 13-7, 15-6 şi 17-9 în faţa oponenţilor din oraşul de pe Mureş. La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact duminică, de la ora 14.00, elevii lui Dan Piţigoi vor juca tot în deplasare, de această dată în judeţul Timiş, pe terenul echipei CS Giroc Chişoda, penultima clasată. Aceasta va fi prima etapă din returul campionatului, în tur orădenii impuzându-se categoric (44-26) pe propriul teren astfel că datele problemei ne duc la concluzia că bihorenii, foarte probabil, se vor întoarce acasă cu o nouă victorie.

Alte rezultate din etapa a 7-a: CSC Moşniţa Nouă – CSM Reşiţa 49-34, Şcoala 7 Timişoara – Victoria Nădlac 47-31 şi CS Giroc Chişoda – LPS Banatul 28-46.

LPS Bihorul (juniori III): Coita Sebastian, Eric Sălăgean - Calman Alin, Bondar Tudor, Durgheu Vlad, Luncan Casian, Kovacs Zoltan, Sîrca Damian, Sîrca Mario, Farcaș George, Pontoș Antonio, Țibuleac Lucas, Covaciu Eduard, Mateaș David şi Calman Luca. Antrenor: Dan Piţigoi.