În ediţia 2010-2011 a seriei a 5-a din Liga a III-a la fotbal, CF Bihorul Beiuş a avut un parcurs dezamăgitor, trăind periculos şi reuşind să-şi asigure punctele necesare evitării retrogradării abia spre finalul campionatului. Conducerea administrativă şi tehnică a grupării, dar şi jucătorii speră ca sezonul 2011-2012 să fie mult mai bun. În vederea pregătirii sezonului următor, luni după-amiază a avut loc reunirea lotului beiuşean.

Puţine noutăţi

La prima şedinţă de după vacanţă, colectivul tehnic al grupării, format din "principalul" Adrian  Anca şi "secunzii" Adrian David şi Ciprian Carţiş, a avut la dispoziţie trei noutăţi. Este vorba de portarul Scurt (de la Cetatea Biharia) şi de jucătorii de câmp Bărnuţiu (Zalău) şi Fărcanea (FC Bihor juniori). Alături de aceştia, au mai fost prezenţi la stadionul din Beiuş portarul Odobasianu şi jucătorii de câmp Silaghi, Grosu, Mihoc, Trip, Higyed, Moisi, Buz, Turcan, Alexa, Şerb şi Ardelean.

Se aşteaptă "întăriri" de la Luceafărul

CF Bihorul va continua colaborarea cu Luceafărul Oradea. La antrenamentul de ieri erau aşteptaţi Paina şi Morar, cu care conducerea beiuşeană a ajuns la un acord. De asemenea, şi alţi jucători de la Luceafărul sunt aşteptaţi la Beiuş, cele mai vehiculate nume fiind cele ale lui Sălăjan şi Dumiter. În perspectiva întăririi lotului, antrenorul Adrian Anca mai are în vizor şi alţi fotbalişti cu care a mai lucrat anterior sau pe care i-a avut sub observaţie. Unul dintre aceştia este Paul, fost la Silvania Şimleu Silvaniei. La capitolul plecări, este cert "divorţul" de Prodan, jucător care a ajuns la Luceafărul Oradea. Săptămâna aceasta, jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, sâmbătă, de la ora 10.30, urmând să se desfăşoare şi primul meci amical, la Cluj-Napoca, cu echipa locală Sănătatea. În privinţa cantonamentului de vară se va alege dintre variantele Băile Felix şi Ungaria. După cum ne-a informat directorul sportiv al echipei, Ionel Goina, Adrian Anca îşi pune mari speranţe în viitoarea ediţie de campionat, sperând ca echipa pe care o va pregăti şi în acest sezon să obţină o clasare cât mai bună şi, de ce nu, să cocheteze cu locurile fruntaşe din clasamentul seriei.