Liderul seriei I din Liga a V-a a revenit deja din vacanţă. CAO 1910 Oradea s-a reunit luni seara la Stadionul "Iuliu Bodola", cu un efectiv apropiat de cel cu care a încheiat turul şi cu gândul la o promovare în eşalonul patru. 

CAO va relua campionatul cu un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului secund Dinamo Oradea. De altfel, echipa orădeană este singura cu punctaj maxim din cele 26 care activează în eşalonul cinci. Faţă de lotul din tur, s-a renunţat la Raţ, fiind cooptaţi juniorii de la CSM Oradea, Torok, Gheorghiţă şi Alungi, născuţi în anul 2001. De la reunire au absentat motivat E. Popa şi Laszlo.

Formaţia antrenată de Florin Farcaş şi Călin Capotă este în tratative cu doi jucători experimentaţi. "Ne dorim să avem un parcurs la fel de bun ca şi în tur, dar şi să creştem valoric. Sperăm ca rezultatele bune şi jocul prestat să aducă lume cât mai multă la stadion pentru că aceşti tineri au nevoie de susţinerea şi căldura publicului”, a afirmat antrenorul principal Florin Farcaş.

Sezonul va începe în 10 martie, cu o etapă de Cupa României, iar la o săptămână va debuta şi returul Ligii a V-a. Până atunci, CAO 1910 va disputa şi şapte jocuri amicale: în 31 ianuarie cu Olimpia Salonta; 10 februarie cu Unirea Livada; 14 februarie cu FC Universitatea Oradea;  17 şi 24 februarie cu CS Bihorul Beiu; 21 februarie cu LPS Bihorul Oradea;  3 martie cu Unirea Oşorhei.