Cu mai puțin de două săptămâni înaintea reluării returului, ACS CAO 1910 Oradea și-a definitivat lotul pentru ultimele opt partide oficiale din ediția 2020-2021. Față de efectivul de la începutul pregătirii, staff-ul tehnic a renunțat la cinci jucători.

Doi dintre cei care nu mai intră în planurile antrenorului principal Florin Farcaș au fost împrumutați la echipe din Liga a IV-a. Mijlocașul Darius Torok (19 ani) a fost cedat la CS Diosig, iar fundașul Vlad Negruțiu (17 ani), la CS Oșorhei.

În schimb, mijlocașii Darius Costea (23 ani), Andrei Iacob (20 ani), Sergiu Ciocan (24 ani) își încheie definitiv conturile cu ocupanta locului 3 în Liga III, Seria 10. Dacă ultimul nu a evoluat deloc în acest sezon, din cauza unor probleme medicale, care au recidivat în ultima perioadă, ceilalți doi nu au avut randamentul pe care conducerea tehnică îl aștepta. Anterior, echipa orădeană mai renunțase la atacantul Remus Pașca.

În pauza competițională, CAO i-a adus pe Claudiu Codoban (33 ani, Șoimii Lipova) și juniorii Tudor Cociș (17 ani, CFR Cluj) și Alexandru Popa (16 ani, U Craiova II).

În altă ordine de idei, sâmbătă CAO susține la Oradea ultimul joc de verificare, cu Olimpia Satu Mare (Liga IV), ora nefiind încă stabilită. Primul meci oficial este programat pe 13 martie, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, a doua clasată în seria 10.